YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ekm 2011 #71 Kendi formatı ile çalışıyor program. O yüzden pek kullanışlı olduğunu söyleyemem test etmiştim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Ksm 2011 #72 Programın kullanımı ile ilgili detayları BURADAN öğrenebilirsiniz... İlk konudan indireceğiniz programla çok kullanılan grafik formatları ve kendi resimleriniz üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz.
Programın kullanımı ile ilgili detayları BURADAN öğrenebilirsiniz... İlk konudan indireceğiniz programla çok kullanılan grafik formatları ve kendi resimleriniz üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Hzr 2012 #78 cemree dediki: Nasıl indireceğim :S Genişletmek için tıklayın... Resimleri Karikatüre Çevirin - Caricature Studio Green Screen 3.6 buradan deneyebilirsin cemre.
cemree dediki: Nasıl indireceğim :S Genişletmek için tıklayın... Resimleri Karikatüre Çevirin - Caricature Studio Green Screen 3.6 buradan deneyebilirsin cemre.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Hzr 2012 #79 cemree dediki: Nasıl indireceğim :S Genişletmek için tıklayın... İlk konudaki linkte sorun olmuş haklısın. Düzelttim. Buradan indirebilirsin cemree: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
cemree dediki: Nasıl indireceğim :S Genişletmek için tıklayın... İlk konudaki linkte sorun olmuş haklısın. Düzelttim. Buradan indirebilirsin cemree: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.