can yürek Özel Üye Özel üye 1 Arl 2020 #11 OkYaNuS dediki: Kastettiğim bu değil görücü usulü sevdiğim bir şey değik aşk evliliği diye bir şey yok bence zamanla biter çünkü Genişletmek için tıklayın... dogrudur
OkYaNuS dediki: Kastettiğim bu değil görücü usulü sevdiğim bir şey değik aşk evliliği diye bir şey yok bence zamanla biter çünkü Genişletmek için tıklayın... dogrudur
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Arl 2020 #12 Aşk ?evliliği tabikide
can yürek Özel Üye Özel üye 1 Arl 2020 #13 Polyanna dediki: Aşk ?evliliği tabikide Genişletmek için tıklayın... sizdemi aşk evligi yaptınızı yoksa
Polyanna dediki: Aşk ?evliliği tabikide Genişletmek için tıklayın... sizdemi aşk evligi yaptınızı yoksa
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Arl 2020 #14 Hayır evli değilim can yürek dediki: sizdemi aşk evligi yaptınızı yoksa Genişletmek için tıklayın... Hayır evli değilim görüşüm bu yönde
Hayır evli değilim can yürek dediki: sizdemi aşk evligi yaptınızı yoksa Genişletmek için tıklayın... Hayır evli değilim görüşüm bu yönde
can yürek Özel Üye Özel üye 1 Arl 2020 #15 Polyanna dediki: Hayır evli değilim Hayır evli değilim görüşüm bu yönde Genişletmek için tıklayın... anladım dogrudur
Polyanna dediki: Hayır evli değilim Hayır evli değilim görüşüm bu yönde Genişletmek için tıklayın... anladım dogrudur
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 2 Ekm 2023 #16 Her görücü usulü kötü sonuçlancak diye de bir şey yok tabikide yakın arkadaşım görücü usulü ile nişanlandı şuan gayet mutlu zaman evliliğe yön veren şey sadece saygını yitirmemek ve sadık kalmak
Her görücü usulü kötü sonuçlancak diye de bir şey yok tabikide yakın arkadaşım görücü usulü ile nişanlandı şuan gayet mutlu zaman evliliğe yön veren şey sadece saygını yitirmemek ve sadık kalmak
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Ekm 2023 #17 Ben iki sinide istemiyorum kafa dengi olacak Aşk sevgi mutluluk yani gerisi kendiliğinden gelir