• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

AŞK İŞİNDEN ANLAYANLAR Bİ YARDIM BE?

Sadece olayın heyecanına kapılmışsın çok fazla vakit geçiriyorsunuz o ne öyle olayı iyice alışkanlığa çevirmişsiniz :) Bu durumda seni kıskanması çok normal çünkü gündüz ,akşam ,gece her dakikanız bir iyice sahiplenmiş seni ..İnsan sevmediği biriyle 5 yıl geçirmez diğer kişiyle ilişkisi biraz heyecanını yitirmiş sende ki aksiyonu seviyor o .
Bende şunu sormak istiyorum 5 yıllık ilişkisine bunu yapan yarın sana ne yapmaz bu seni rahatsız etmiyor mu ??

Ne kızlar tanıdım 3 ayrı sevgiliyi birden idare eden :)) Artık bunu erkekler yapmıyor malesef....
Bence fazla güvenme. Arkadaşların söylediği gibi bugün 5 yıllık sevgilisini senle aldatan, senide başkasıyla aldatır.
Sen kendini fazla kaptırma derim :) Kız yarın öbürgün sen ona aşıkken, başka kapılarda heyecan aramaya başlarsa?
Sınırlarını şimdiden çizmelisin. Yarın öbürgün başın ağrıyabilir bizden söylemesi.

Yerinde olsaydım; Aklında biri olan kimseyle işim olmaz der, kimseye de seçenek olmazdım.
Bu zamana dek yalnızca birinden hoşlandım, yani bu konulardan pek anlamam ama
Yine de fikrimin değişeceğine pek ihtimal vermiyorum.

Ne olursa olsun
1.si sizin onunla bukadar zamanınızı geçirmeniz yanlış.
Aşk değil sadece aşk sandıgınız alışkanlıktır.
Kızınki ise iyi gitmeyen bir ilişkinin yanı sıra kendisine iyi davranan seven birini yanında görme sonucu bir duygu karmasası.
Tavsıyem konusmanızı kesmek yada daha aza indirgemek.
Böyle bir kızdan size yar olmaz anca yara olur.
ileride daha çok üzülürsünüz.
Ev ev üstüne olmaz derler.
Bri ilişkiyi bitirmeden bunları sizle veya baskasıyla yapan. Size veya o baskalarınada yapar.

Bir 2.si açıkçası bunu forum ortasında herkesle paylasmanız çok yanlış. Çünkü sizin özeliniz olduğu kadar onun özelide siz güvenerek buraya yazmıssınız fakat herkese açık bir ortam.
Ama isim vermemenizde ayrı bir + puan sağlamıs. Yanlıs yapmıssınız bence konuya forum dışı sınırlama getirilebiliyorsa getirilmesi tarafndayım.

:) Son durum neymi. :) İyice düşündüm, taşındım birazda kaşındım. benden aşk adamı olmaz. :)

Koyverdim gitti. :) Belkide terk edildim. :) Belkide olmayacak bir rüyayı hayal sandım. Yada her zaman dediğim gibi şizofrenliğim tuttu yine. :) Ama tek tabancı daha iyi. :) Dostlar çok teşekkürler. :) Son durum dediğim gibi romanıma güzel bir malzeme çıktı. :) Şimdi ne o var ne ben. :) Ne yar var ne yara. :)

:) Son durum neymi. :) İyice düşündüm, taşındım birazda kaşındım. benden aşk adamı olmaz. :)

Koyverdim gitti. :) Belkide terk edildim. :) Belkide olmayacak bir rüyayı hayal sandım. Yada her zaman dediğim gibi şizofrenliğim tuttu yine. :) Ama tek tabancı daha iyi. :) Dostlar çok teşekkürler. :) Son durum dediğim gibi romanıma güzel bir malzeme çıktı. :) Şimdi ne o var ne ben. :) Ne yar var ne yara. :)
Hayırlısı olmus.

Geçmiş olsun o zaman :)

Geri