Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2021 #21 yesim434 dediki: Haha Canisim tercübe konusuyor nede olsa ) Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Mys 2021 #22 Lelis dediki: Aynen öyle Genişletmek için tıklayın... ) sende Beni destekliyorsun yani ))
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2021 #23 yesim434 dediki: ) sende Beni destekliyorsun yani )) Genişletmek için tıklayın... Hep destek tam destek Aşk diye bir şey yok zaten tek taraflı yaşanan bir duygu bu
yesim434 dediki: ) sende Beni destekliyorsun yani )) Genişletmek için tıklayın... Hep destek tam destek Aşk diye bir şey yok zaten tek taraflı yaşanan bir duygu bu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Mys 2021 #25 Aşkın gelişi, aklın gidişidir. Sevgi, Kiymet Bilmektir... Sevgi, Deger Vermektir... Sevgi, Birakmadan Beklemektir... Sevgi, Sikilmadan Ilgilenmektir.
Aşkın gelişi, aklın gidişidir. Sevgi, Kiymet Bilmektir... Sevgi, Deger Vermektir... Sevgi, Birakmadan Beklemektir... Sevgi, Sikilmadan Ilgilenmektir.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Mys 2021 #27 Aşk sorgusuzca kabullenmektir.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Mys 2021 #29 Gözlerin dedim . O sonra sustu, Devamını getiremedi. Getirse belkide cok güzel şiir çıkacaktı. Çıkmadı. Zaten güzel Şiirler çıkmıyor , aşkla Yazılan şiir yoktur belkide, zaten Aşkı şiir dilinde anlatamazsın ki.yaşarsin, yaşadığın Kadar'da aşıksin.
Gözlerin dedim . O sonra sustu, Devamını getiremedi. Getirse belkide cok güzel şiir çıkacaktı. Çıkmadı. Zaten güzel Şiirler çıkmıyor , aşkla Yazılan şiir yoktur belkide, zaten Aşkı şiir dilinde anlatamazsın ki.yaşarsin, yaşadığın Kadar'da aşıksin.