V vucupvucup Üye 28 Eyl 2021 #11 yesim434 dediki: Bu konuda sadece benim bıldıgım arkadasın. Tafsiyesi ıle Facebook ta konustular 4 sene sonrada hayatlarını birleştirdi ler Genişletmek için tıklayın... Allah mesut etsin
yesim434 dediki: Bu konuda sadece benim bıldıgım arkadasın. Tafsiyesi ıle Facebook ta konustular 4 sene sonrada hayatlarını birleştirdi ler Genişletmek için tıklayın... Allah mesut etsin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 8 Hzr 2022 #12 Oyundan tanışıp evlenen tanıdığım var Ben bu kadar güvenemem ama oluyor valla Allah iyi insanlarla karşılaştırdıktan sonra gerisi geliyor
Oyundan tanışıp evlenen tanıdığım var Ben bu kadar güvenemem ama oluyor valla Allah iyi insanlarla karşılaştırdıktan sonra gerisi geliyor
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 8 Hzr 2022 #13 Oyunda tanışıp evlenen bende duydum Birsey diyemiyorum Allah herkezin karşısına hayırlı insanlar çıkartsın evlenmek kolay devam ettirmek mesele
Oyunda tanışıp evlenen bende duydum Birsey diyemiyorum Allah herkezin karşısına hayırlı insanlar çıkartsın evlenmek kolay devam ettirmek mesele
can yürek Özel Üye Özel üye 8 Hzr 2022 #14 Asi Kız dediki: Oyundan tanışıp evlenen tanıdığım var Ben bu kadar güvenemem ama oluyor valla Allah iyi insanlarla karşılaştırdıktan sonra gerisi geliyor Genişletmek için tıklayın... birlikte zar atmak hoslalarına gitmiş bir ömür zar atacaklar
Asi Kız dediki: Oyundan tanışıp evlenen tanıdığım var Ben bu kadar güvenemem ama oluyor valla Allah iyi insanlarla karşılaştırdıktan sonra gerisi geliyor Genişletmek için tıklayın... birlikte zar atmak hoslalarına gitmiş bir ömür zar atacaklar
can yürek Özel Üye Özel üye 8 Hzr 2022 #15 Tatlı Cadı dediki: Oyunda tanışıp evlenen bende duydum Birsey diyemiyorum Allah herkezin karşısına hayırlı insanlar çıkartsın evlenmek kolay devam ettirmek mesele Genişletmek için tıklayın... yanı örnek sen
Tatlı Cadı dediki: Oyunda tanışıp evlenen bende duydum Birsey diyemiyorum Allah herkezin karşısına hayırlı insanlar çıkartsın evlenmek kolay devam ettirmek mesele Genişletmek için tıklayın... yanı örnek sen
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 8 Hzr 2022 #16 can yürek dediki: yanı örnek sen Genişletmek için tıklayın... Evlilikte mi benden güzel örnekler var yaa Ben daha 12 yıl oldu artı sanal dada tanışmadım ki
can yürek dediki: yanı örnek sen Genişletmek için tıklayın... Evlilikte mi benden güzel örnekler var yaa Ben daha 12 yıl oldu artı sanal dada tanışmadım ki
zevzek zevzek® Özel üye 8 Hzr 2022 #17 can yürek dediki: Bana kalırsa. açik ve net. söylerımki. Sanaldan aşk olmaz hoşlanmak olur. nedeni ise. huyunu bılmedıgın insanı kendıne yar edemezsin.. Bir tek kemaradan yada resimle. aşk kavuşmak. ancak ciddiye almayan insanların işidir. Genişletmek için tıklayın... iki durak arası indi bindi de bile aşık olan var
can yürek dediki: Bana kalırsa. açik ve net. söylerımki. Sanaldan aşk olmaz hoşlanmak olur. nedeni ise. huyunu bılmedıgın insanı kendıne yar edemezsin.. Bir tek kemaradan yada resimle. aşk kavuşmak. ancak ciddiye almayan insanların işidir. Genişletmek için tıklayın... iki durak arası indi bindi de bile aşık olan var
can yürek Özel Üye Özel üye 8 Hzr 2022 #18 zevzek dediki: iki durak arası indi bindi de bile aşık olan var Genişletmek için tıklayın... aşk biraz mecara filmini çevirdiler
zevzek dediki: iki durak arası indi bindi de bile aşık olan var Genişletmek için tıklayın... aşk biraz mecara filmini çevirdiler
can yürek Özel Üye Özel üye 8 Hzr 2022 #19 Tatlı Cadı dediki: Evlilikte mi benden güzel örnekler var yaa Ben daha 12 yıl oldu artı sanal dada tanışmadım ki Genişletmek için tıklayın... sanal demiyorum saglam evlilik dedm
Tatlı Cadı dediki: Evlilikte mi benden güzel örnekler var yaa Ben daha 12 yıl oldu artı sanal dada tanışmadım ki Genişletmek için tıklayın... sanal demiyorum saglam evlilik dedm
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 8 Hzr 2022 #20 can yürek dediki: sanal demiyorum saglam evlilik dedm Genişletmek için tıklayın... Cok şükür