merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 7 Tem 2012 #22 arz-ı hal dediki: kuzenimde sen gibi ağustosta gelecekmiş dağıtım iznine,diyarbakıra gidecekmiş,belli olmuş Allah yardımcınız olsun,her yer bizim vatanımız,güç,kuvvet versin rabbim Genişletmek için tıklayın... Jandarma Özel Asaiş Timi yetiştiren yerler 75 gün yaptırıyolar genellikle. Galiba kuzenin de bizim tayfadan Amin bu arada. Harbiiden yazık bize
arz-ı hal dediki: kuzenimde sen gibi ağustosta gelecekmiş dağıtım iznine,diyarbakıra gidecekmiş,belli olmuş Allah yardımcınız olsun,her yer bizim vatanımız,güç,kuvvet versin rabbim Genişletmek için tıklayın... Jandarma Özel Asaiş Timi yetiştiren yerler 75 gün yaptırıyolar genellikle. Galiba kuzenin de bizim tayfadan Amin bu arada. Harbiiden yazık bize
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Tem 2012 #23 merakettim dediki: Jandarma Özel Asaiş Timi yetiştiren yerler 75 gün yaptırıyolar genellikle. Galiba kuzenin de bizim tayfadan Amin bu arada. Harbiiden yazık bize Genişletmek için tıklayın... manisa da olduğunu biliyorum Allah yardımcınız olsun
merakettim dediki: Jandarma Özel Asaiş Timi yetiştiren yerler 75 gün yaptırıyolar genellikle. Galiba kuzenin de bizim tayfadan Amin bu arada. Harbiiden yazık bize Genişletmek için tıklayın... manisa da olduğunu biliyorum Allah yardımcınız olsun
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 31 Tem 2012 #28 merakettim dediki: Usta birliği "Diyarbakır" Genişletmek için tıklayın... Diyarbakır'a selam olsun o vakit.D:
merakettim dediki: Usta birliği "Diyarbakır" Genişletmek için tıklayın... Diyarbakır'a selam olsun o vakit.D:
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 1 Ags 2012 #29 Aleyküm Selam. Giderken Selamını da götüreyim o vakit