RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 8 Nsn 2012 #31 eFSaNe_KaRTaL dediki: Dai..Ne içiyon sen Genişletmek için tıklayın... çok seçiciyim yegen ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Nsn 2012 #32 RUZG4R dediki: sen hiç uğraşma sitem kısa yoldan beni vur Genişletmek için tıklayın... olur seve seve..
RUZG4R dediki: sen hiç uğraşma sitem kısa yoldan beni vur Genişletmek için tıklayın... olur seve seve..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 8 Nsn 2012 #33 RUZG4R dediki: çok seçiciyim yegen .. Genişletmek için tıklayın... Peki dai
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 8 Nsn 2012 #34 sitem dediki: olur seve seve.. Genişletmek için tıklayın... ne yaptım bilmem ki
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Nsn 2012 #35 RUZG4R dediki: ne yaptım bilmem ki Genişletmek için tıklayın... hangisinden başlayayım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 8 Nsn 2012 #36 sitem dediki: hangisinden başlayayım Genişletmek için tıklayın... hadi ordan benim ağzım var dilim yok kendi halimde şuralarda dolanıyorum ..
sitem dediki: hangisinden başlayayım Genişletmek için tıklayın... hadi ordan benim ağzım var dilim yok kendi halimde şuralarda dolanıyorum ..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 8 Nsn 2012 #37 Anlaşıldı konu yine yalan.. Katkı yapalım bari ayıp olmasın Sitem hayırdır bi problem mi var
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Nsn 2012 #38 RUZG4R dediki: hadi ordan benim ağzım var dilim yok kendi halimde şuralarda dolanıyorum .. Genişletmek için tıklayın... bilmem mi.. eFSaNe_KaRTaL dediki: Anlaşıldı konu yine yalan.. Katkı yapalım bari ayıp olmasın Sitem hayırdır bi problem mi var Genişletmek için tıklayın... olmazmı çözülmez bir problem hemde.. yetişşşşşş
RUZG4R dediki: hadi ordan benim ağzım var dilim yok kendi halimde şuralarda dolanıyorum .. Genişletmek için tıklayın... bilmem mi.. eFSaNe_KaRTaL dediki: Anlaşıldı konu yine yalan.. Katkı yapalım bari ayıp olmasın Sitem hayırdır bi problem mi var Genişletmek için tıklayın... olmazmı çözülmez bir problem hemde.. yetişşşşşş
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 8 Nsn 2012 #39 O problem dai olamaz..Başka da kimse görünmüyor konuda..Eee Sorun ne o zaman