Aşkın Bir Ömrü Varsa Sizce Ne Kadar?

Zaten İnsan Hayalindeki Aşkını beklemez mi :D
Berenn de onu bekliyor demek :D
Ama berencim söylim tek taraflı sürmez bu aşk.
Bu aşkın ömrü bile yok :)

Canımmm insan hayalindeki aşkı bekler ama gerçekten aşık olduğunda da derki;ben aşkımı hayalimde ne kadar küçüksemişim.Bu kadar büyük bu kadar yeryüzüne sığdırılamaz bu kadar masum bir şey olacağını tahmin bile edemiyor insan.Zaten helalin olanı nasibini görüp seversen gerçek aşkı anlıyosun.Gelip geçici sevdaların hiçbiri bunun kadar değerli olamaz.

Mustafa Ceceli' yi haklı bulan arkadaşlar meydana çıkıyor :P

Aşk ömrü sonsuz olsaydı Züleyha Yusuftan vazgeçmezdi, kimsede Züleyha kadar sevemeyeceğine göre, aşkın bir ömrü vardır.

Aşka ömür biçmek aşkın şanına yakışmaz..
Eğer Sevgine aşkına sahip çıkarsan sonsuza dek, ölene dek sürer..
Ben Hala mutlu aşkların varlığına inananlardanım.. Ve aradığımda bi ömür mutlu aşka sahip olmak..
Aşkı yüceltmekte küçültmekte bizim elimizde.. Sahip çıkarsan eğer gönlündekine aşkın sürer ebediyete..

İnsanı mutlu eden,geçici heves olan aşk değildir.İnsanı mutlu eden seni her daim saran sevgidir.Aşk coşkuludur bir süre mutlu eder.Ama sevgi size bunları yazarken bile kalbimin yerinden çıkacak kadar sevdiğimi düşünerek çarpmasıdır.Bu herkeste farklı reaksiyonlar gösterebilir ama :) Rabbim cümlemize en güzel sevgiyi nasip etsin İnşallah.

Canım benim herkesi seversin evet ama canını verecek kadar değil.Bunu yazınca klişe sözmüş gi,bi geliyor insana ki bir süre önce bana da öyle gelirdi.Herkesi seversin ama bir kişiyi öl dese ölecek kadar seversin.Ama aşkın için ölmezsin çünkü ölecek vaziyete geldiğinde zaten o sevdiğin olur

Geri