arzum Forum Tutkunu 24 Mrt 2009 #2 ulaşılmaz oldugu annn bence sadistmiyim neyim acı çekmekten zevk alıyorum.
sorumsuz Forum Onuru 24 Mrt 2009 #3 arzum dediki: ulaşılmaz oldugu annn bence sadistmiyim neyim acı çekmekten zevk alıyorum. Genişletmek için tıklayın... hayrola anne burda ne işin var yahu asıkmısın sen yoksa bunu kaldıramam ona göre
arzum dediki: ulaşılmaz oldugu annn bence sadistmiyim neyim acı çekmekten zevk alıyorum. Genişletmek için tıklayın... hayrola anne burda ne işin var yahu asıkmısın sen yoksa bunu kaldıramam ona göre
arzum Forum Tutkunu 24 Mrt 2009 #4 yokkk kısım ben o duygularımı aldırdım aşık olmak yasak bana hem alerjim var benim o nesneye karşı gönlün rahat olsun
yokkk kısım ben o duygularımı aldırdım aşık olmak yasak bana hem alerjim var benim o nesneye karşı gönlün rahat olsun
YeNi_ÇeRi Uzman 24 Mrt 2009 #5 Arzumcum Ortimcim Bizimkilerden Biri Görcek Yanlış Anlıycak..Ulu orta Anne FaLan Demesin Şu VeLet.. Kan Çıkar AllaH ıma..
Arzumcum Ortimcim Bizimkilerden Biri Görcek Yanlış Anlıycak..Ulu orta Anne FaLan Demesin Şu VeLet.. Kan Çıkar AllaH ıma..
arzum Forum Tutkunu 24 Mrt 2009 #9 ortim korkma sen annem de evden benim şifremle giriyo siteye biliyo zaten nema problema yane