r0se Forum Onuru Özel üye 15 Mys 2019 #21 Artemis dediki: Telefon Genişletmek için tıklayın... Evet bu biraz kolay oldu herkes biliyordur herhalde Aybükenin telefonunu Tebrikler
Artemis dediki: Telefon Genişletmek için tıklayın... Evet bu biraz kolay oldu herkes biliyordur herhalde Aybükenin telefonunu Tebrikler
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Mys 2019 #23 Yeni Soru: AybüKe'ye Kaybetmek istemeyeceğin en önemli özelliğin ne? diye sordum. Nedir cevabı?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Mys 2019 #25 Kereviz ve enginar sevmiyor diye biliyordum sırayla yazacaktım keşke enginarı önce yazsaymışım
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Mys 2019 #26 Yanlış cevaplar İnanç @nazenin kıyamam önce yazan kazanıyor işte
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Mys 2019 #28 Karşısındaki insanın kendisiyle ilgili olumsuz düşüncelerini hemen anlıyor olabilir mi
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Mys 2019 #29 Yanlış cevaplar İnanç , sevgi canım sadece kelime lazım cümle kurma @nazenin bu cümledeki kelimeyi nasıl çıkarsam bilemedim -Her soruda bir ipucu hakkınız var unutmayın
Yanlış cevaplar İnanç , sevgi canım sadece kelime lazım cümle kurma @nazenin bu cümledeki kelimeyi nasıl çıkarsam bilemedim -Her soruda bir ipucu hakkınız var unutmayın