nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ock 2019 #11 Sabırsızlıkla bekliyorum elinizi çabuk tutun lütfen
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Ock 2019 #13 Ben soruların hepsini teker teker cevapladım gerisi @YoRuMSuZ da artıkın Ⓜ
BeReNN Alyam? Özel üye 25 Ock 2019 #14 Çok merak ediyorum 70 tane soru ne sordu ve @AybüKe sabırla nasil cevapladı ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ock 2019 #15 Farkındayım dizi filmlerin başlamadan önceki tv reklamları gibi oldu ama yarın bu söyleşi yayında arkadaşlar. Tüm cevapları aldım düzenleyip ekleyeceğim.
Farkındayım dizi filmlerin başlamadan önceki tv reklamları gibi oldu ama yarın bu söyleşi yayında arkadaşlar. Tüm cevapları aldım düzenleyip ekleyeceğim.
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Ock 2019 #16 BeReNN dediki: Çok merak ediyorum 70 tane soru ne sordu ve @AybüKe sabırla nasil cevapladı ? Genişletmek için tıklayın... Aslında merak edip saymadım ama bazılarını elemiş sanırım soruların cnm
BeReNN dediki: Çok merak ediyorum 70 tane soru ne sordu ve @AybüKe sabırla nasil cevapladı ? Genişletmek için tıklayın... Aslında merak edip saymadım ama bazılarını elemiş sanırım soruların cnm
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Ock 2019 #18 Ay ben renklendirecem diye neler neler çektim cevapları hepsi boşanamıydı Napalım sağlık olsun gifler için çok teşekkür ederim cuk diye oturmuş
Ay ben renklendirecem diye neler neler çektim cevapları hepsi boşanamıydı Napalım sağlık olsun gifler için çok teşekkür ederim cuk diye oturmuş
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Ock 2019 #19 Sen şimdi bana rakip mi çıkıyorsun @YoRuMSuZ burada röportajı ben yaparım o kadar