MeRciMeK V.I.P V.I.P 12 Tem 2014 #12 Katilmayi dusundum ama yuzyillik bir avatara sahip biri olarak caydim : ) katilimcilara bol sans
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Tem 2014 #13 MeRciMeK dediki: Katilmayi dusundum ama yuzyillik bir avatara sahip biri olarak caydim : ) katilimcilara bol sans Genişletmek için tıklayın... Olsun ya katıl Avatarın favorim benim )
MeRciMeK dediki: Katilmayi dusundum ama yuzyillik bir avatara sahip biri olarak caydim : ) katilimcilara bol sans Genişletmek için tıklayın... Olsun ya katıl Avatarın favorim benim )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Tem 2014 #18 Cuma akşamı avatar yarışması anketini başlatıyorum arkadaşlar. Kuralımız, 1 Hafta avatarlarınızı değiştirmemeniz gerekmektedir. @katip @BeReNN @Sentinus @dderya @Çağlayağmur @Safir @buhurdan @KıRMıZı @abinserkan @cemree ve katılmayı düşünen diğer arkadaşların bilgisine; Avatarınızı en geç Cuma günü sabahına kadar değiştirebilirsiniz.. Yarışma başladığında değiştiren arkadaşlar elenecektir. Son katılımda aynı gündür...
Cuma akşamı avatar yarışması anketini başlatıyorum arkadaşlar. Kuralımız, 1 Hafta avatarlarınızı değiştirmemeniz gerekmektedir. @katip @BeReNN @Sentinus @dderya @Çağlayağmur @Safir @buhurdan @KıRMıZı @abinserkan @cemree ve katılmayı düşünen diğer arkadaşların bilgisine; Avatarınızı en geç Cuma günü sabahına kadar değiştirebilirsiniz.. Yarışma başladığında değiştiren arkadaşlar elenecektir. Son katılımda aynı gündür...