KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Ock 2020 #41 KıRMıZı dediki: Tamam bende sizden resimleri bekliyorum Genişletmek için tıklayın... Çok şükür yakaladım ay dedeyi şimdi atıyorum
KıRMıZı dediki: Tamam bende sizden resimleri bekliyorum Genişletmek için tıklayın... Çok şükür yakaladım ay dedeyi şimdi atıyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Ock 2020 #42 Katip dediki: Çok şükür yakaladım ay dedeyi şimdi atıyorum Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim.. Hala beklemedeyim arkadaşlar havalar biraz bozuk farkındayım ama hafif. Karlı bir akşamda da ay güzel olurdu..
Katip dediki: Çok şükür yakaladım ay dedeyi şimdi atıyorum Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim.. Hala beklemedeyim arkadaşlar havalar biraz bozuk farkındayım ama hafif. Karlı bir akşamda da ay güzel olurdu..
Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Ock 2020 #44 Benimde bir kaç denemem oldu ama daha iyisini yakalayabilir miyim diye çekmeye devam ediyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Ock 2020 #45 ? ı görebilmenin heyacanıyla çektiğim ilk fotoğrafı hemen yolladım
Masaru Özel Üye Özel üye 18 Ock 2020 #47 Şimdi dışarı çıkayım eğer ay varsa kar eşliğinde resmederim yoksa şansına küs
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 1 Şbt 2020 #49 Başlasakmı oylamaya @KıRMıZı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Şbt 2020 #50 Başlayalım tabi yarına kadar bekliyorum Yeni resim gelirse onlarıda eklerim. Gelmezse elimizdekilerle konuyu açıyorum..
Başlayalım tabi yarına kadar bekliyorum Yeni resim gelirse onlarıda eklerim. Gelmezse elimizdekilerle konuyu açıyorum..