K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 2 Mys 2016 #121 Gönülçelen dediki: Belli etmek ne kelime acıkca soyledin Genişletmek için tıklayın... Mütevazi olmaya çalıştım. ..
Gönülçelen dediki: Belli etmek ne kelime acıkca soyledin Genişletmek için tıklayın... Mütevazi olmaya çalıştım. ..
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 2 Mys 2016 #122 kAşİf dediki: Mütevazi olmaya çalıştım. .. Genişletmek için tıklayın... Ahhaaaa merak ettim simdi bak
kAşİf dediki: Mütevazi olmaya çalıştım. .. Genişletmek için tıklayın... Ahhaaaa merak ettim simdi bak
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 2 Mys 2016 #123 Gönülçelen dediki: Ahhaaaa merak ettim simdi bak Genişletmek için tıklayın... Forumfa Biryerlerde fotolar olacaktı.. iddialıyım..
Gönülçelen dediki: Ahhaaaa merak ettim simdi bak Genişletmek için tıklayın... Forumfa Biryerlerde fotolar olacaktı.. iddialıyım..
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 2 Mys 2016 #124 kAşİf dediki: Forumfa Biryerlerde fotolar olacaktı.. iddialıyım.. Genişletmek için tıklayın... Nerdeymis bakiiiiim bu durumlar goreceli bir de ben yorumlayayim
kAşİf dediki: Forumfa Biryerlerde fotolar olacaktı.. iddialıyım.. Genişletmek için tıklayın... Nerdeymis bakiiiiim bu durumlar goreceli bir de ben yorumlayayim
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 2 Mys 2016 #125 Gönülçelen dediki: Nerdeymis bakiiiiim bu durumlar goreceli bir de ben yorumlayayim Genişletmek için tıklayın... Hocam ürperdim şimdi bak...özgüvenimi kaybedecem neredeyse. ..
Gönülçelen dediki: Nerdeymis bakiiiiim bu durumlar goreceli bir de ben yorumlayayim Genişletmek için tıklayın... Hocam ürperdim şimdi bak...özgüvenimi kaybedecem neredeyse. ..
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 2 Mys 2016 #126 Ögretmen gözüyle sevgili kaşif yazılı kagidi gibi düsün düsük alirsan cok calisir düzeltirsin
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 2 Mys 2016 #127 Gönülçelen dediki: Ögretmen gözüyle sevgili kaşif yazılı kagidi gibi düsün düsük alirsan cok calisir düzeltirsin Genişletmek için tıklayın... Yapmayın hocam misafir vardı saçımı tarayamadım falan desem..
Gönülçelen dediki: Ögretmen gözüyle sevgili kaşif yazılı kagidi gibi düsün düsük alirsan cok calisir düzeltirsin Genişletmek için tıklayın... Yapmayın hocam misafir vardı saçımı tarayamadım falan desem..
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 2 Mys 2016 #128 kAşİf dediki: Yapmayın hocam misafir vardı saçımı tarayamadım falan desem.. Genişletmek için tıklayın... Ehhhh hadi oyle olsun bakalimm bi dahaki sefere affetmem ama
kAşİf dediki: Yapmayın hocam misafir vardı saçımı tarayamadım falan desem.. Genişletmek için tıklayın... Ehhhh hadi oyle olsun bakalimm bi dahaki sefere affetmem ama
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Mys 2016 #130 Ahhha yıkılmış buralar. Selfile çekmesini bir türlü öğrenmeyen birini görüyorum.