Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Ksm 2015 #12 Aynaya kendime bakmak için bakmam ki Şalımı bağlarken bakarım, onda da bir bağlayamadım şu şalı derim
Aynaya kendime bakmak için bakmam ki Şalımı bağlarken bakarım, onda da bir bağlayamadım şu şalı derim
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 20 Ksm 2015 #14 gözlerim kırmızı olmuş ,heralde fazla yoruluyorum,yada uyku yetmedi bugün..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 20 Ksm 2015 #16 dderya dediki: Bugun aynada guzel bi kiz goruyorum hayret Genişletmek için tıklayın... daha bugün görmeye başladıysan,sen dün körmüşsün derim sevgili @dderya
dderya dediki: Bugun aynada guzel bi kiz goruyorum hayret Genişletmek için tıklayın... daha bugün görmeye başladıysan,sen dün körmüşsün derim sevgili @dderya
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Ksm 2015 #18 Güç görüyorum. Güçlü, ayakları üzerinde duran, dik başlı, çılgın bir bayan görüyorum.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 21 Ksm 2015 #19 çok sakin bir ben gördüm bugün.. sakinlik genel yapımla çok uyuşmadığı için değişik geliyorum kendime..
çok sakin bir ben gördüm bugün.. sakinlik genel yapımla çok uyuşmadığı için değişik geliyorum kendime..