yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 28 Mys 2021 #1 Ayrıldığınız sevgilinizden kalan eşyaları naparsınız
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Mys 2021 #3 Iyi ayrilmissak saklarim, kötü ayrilmissak çope atarim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 28 Mys 2021 #4 Haha bende balkona asarim gelip gecip baksin diye )))
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Mys 2021 #5 Fotoğrafı varsa yırtar atarım mesela iyi ayrıldığım kimse olmadı zaten hepsiyle kötü ayrıldık sorun bende sanırım☺
Fotoğrafı varsa yırtar atarım mesela iyi ayrıldığım kimse olmadı zaten hepsiyle kötü ayrıldık sorun bende sanırım☺
M Misafir847 Ziyaretçi 2 Tem 2021 #7 GüLüCüKツ dediki: Iyi ayrilmissak saklarim, kötü ayrilmissak çope atarim Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim
GüLüCüKツ dediki: Iyi ayrilmissak saklarim, kötü ayrilmissak çope atarim Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Tem 2021 #8 violeta dediki: Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim Genişletmek için tıklayın... Bende aynısını yaparım dicem ama ben her türlü atarım acımam
violeta dediki: Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim Genişletmek için tıklayın... Bende aynısını yaparım dicem ama ben her türlü atarım acımam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Tem 2021 #9 Benden size tavsiye eski sevgilinizden eşyaları hayatınızdan kalıcı olarak çıkarın. Aslında herhangi bir eşyayı saklamanız unutamadığınız anlamı taşır.
Benden size tavsiye eski sevgilinizden eşyaları hayatınızdan kalıcı olarak çıkarın. Aslında herhangi bir eşyayı saklamanız unutamadığınız anlamı taşır.
M Misafir847 Ziyaretçi 2 Tem 2021 #10 Ka Lelis dediki: Bende aynısını yaparım dicem ama ben her türlü atarım acımam Genişletmek için tıklayın... Lelis dediki: Bende aynısını yaparım dicem ama ben her türlü atarım acımam Genişletmek için tıklayın... Keşke ben de öyle olabilsem:/
Ka Lelis dediki: Bende aynısını yaparım dicem ama ben her türlü atarım acımam Genişletmek için tıklayın... Lelis dediki: Bende aynısını yaparım dicem ama ben her türlü atarım acımam Genişletmek için tıklayın... Keşke ben de öyle olabilsem:/