Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mrt 2021 #12 Emiy :Akşamlar Ege :Hurma gözlüm &Ah yaz aşkım &yaz aşkım Ahmet Kaya :Ayrılığın Hediyesi
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Mrt 2021 #13 Fikrimden geceler yatabilmirem kimin soyledigini bilmiyorum ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mrt 2021 #14 Nazan Öncel :Gitme Kal bu Şehirde Fatih Kısaparmak: Papatya Falı Aykut Kuşkaya & İbrahim Sadri :Bir Adın Kalmalı Griye Suat Suna :Bir Ben yapamam sensiz & Her aşkın sonu var & Hasret Fenerleri Cemal Safi :Hadi Git Uğur Arslan :Bir Ayrılığın İlk Günü
Nazan Öncel :Gitme Kal bu Şehirde Fatih Kısaparmak: Papatya Falı Aykut Kuşkaya & İbrahim Sadri :Bir Adın Kalmalı Griye Suat Suna :Bir Ben yapamam sensiz & Her aşkın sonu var & Hasret Fenerleri Cemal Safi :Hadi Git Uğur Arslan :Bir Ayrılığın İlk Günü
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Mrt 2021 #15 AyLiz dediki: Jale :Üzgünüm Kıraç:Bir Veda Hikâyesi Genişletmek için tıklayın... Bu parçayı defalarca dinlesem bıkmam.
AyLiz dediki: Jale :Üzgünüm Kıraç:Bir Veda Hikâyesi Genişletmek için tıklayın... Bu parçayı defalarca dinlesem bıkmam.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Mrt 2021 #16 Zeki erdem sen uykuda iken
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mrt 2021 #17 KaderKatibi dediki: Bu parçayı defalarca dinlesem bıkmam. Genişletmek için tıklayın... Bende öyle?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Mrt 2021 #18 yesim434 dediki: Zeki erdem sen uykuda iken Genişletmek için tıklayın... @KuMRu bu sarkiyi hatirladin mi ?
yesim434 dediki: Zeki erdem sen uykuda iken Genişletmek için tıklayın... @KuMRu bu sarkiyi hatirladin mi ?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 20 Mrt 2021 #19 GüLüCüKツ dediki: @KuMRu bu sarkiyi hatirladin mi ? Genişletmek için tıklayın... Yaaaaa unutmak mümkün mü ?
GüLüCüKツ dediki: @KuMRu bu sarkiyi hatirladin mi ? Genişletmek için tıklayın... Yaaaaa unutmak mümkün mü ?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 20 Mrt 2021 #20 Hirai zerdüş ~seven edermi böyle? ?