Az Önce Sizler İçin Çektiğim Resimler :)

O masaya bugün misafirler için yaptığım Kısır ve Kek de güzel giderdi :P Ama alkol kısmını çıkarırsak :D Resmini çekemedim o ayrı :))

Gündüz gördüm ama yorum yapamadım. Emeğine sağlık SizinSesiniz. Güzel çekimler. İlk karı buradada gördük ama çok çabuk eridir. Bir dahaki yağışında erimeden çekerim bende eklerim .

Rica ederim. Sagolun. Cagla abla sizinsesiniz demeniz hos ama bana itici geliyor. :-) yalnis anlama lutfen Gökhan dersen daha cok mutlu olurum :-) hatta sunu da soyleyeyim gercek ismini bilmedigim icin yegeninin ismini kullandim abla. Bilgisayara oturdugum vakit bu aksam cejtigim fotografarin bi kisminidA paylasirim. :-)

Rica ederim. Sagolun. Cagla abla sizinsesiniz demeniz hos ama bana itici geliyor. :-) yalnis anlama lutfen Gökhan dersen daha cok mutlu olurum :-) hatta sunu da soyleyeyim gercek ismini bilmedigim icin yegeninin ismini kullandim abla. Bilgisayara oturdugum vakit bu aksam cejtigim fotografarin bi kisminidA paylasirim. :-)

Estafurullah Gökhan tebiki ismini kullanırım kardeş. Diğer resimleri bekliyorum :)

Geri