MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Ekm 2014 #42 SeRtMeN dediki: sevgili mercimek yemin ederim her fotonun benzerlerini yaşadım hatta daha ileri gidip sokakta çizgi oynayıp ip bile atladım Genişletmek için tıklayın... Ne mutlu sana Sertmen.. Allah seni evlatlarına, evlatlarını da sana bağışlasın.. ( : Tadınız hiç kaçmasın
SeRtMeN dediki: sevgili mercimek yemin ederim her fotonun benzerlerini yaşadım hatta daha ileri gidip sokakta çizgi oynayıp ip bile atladım Genişletmek için tıklayın... Ne mutlu sana Sertmen.. Allah seni evlatlarına, evlatlarını da sana bağışlasın.. ( : Tadınız hiç kaçmasın
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ekm 2014 #47 MeRciMeK dediki: Ne mutlu sana Sertmen.. Allah seni evlatlarına, evlatlarını da sana bağışlasın.. ( : Tadınız hiç kaçmasın Genişletmek için tıklayın... inşallah herkese nasip etsin ALLAH(cc)
MeRciMeK dediki: Ne mutlu sana Sertmen.. Allah seni evlatlarına, evlatlarını da sana bağışlasın.. ( : Tadınız hiç kaçmasın Genişletmek için tıklayın... inşallah herkese nasip etsin ALLAH(cc)
MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Ekm 2014 #48 SeRtMeN dediki: inşallah herkese nasip etsin ALLAH(cc) Genişletmek için tıklayın... Aminn.. ( :