Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ags 2011 #11 Ama sen yeşilden çok mavi tonlarındasın şuan 1- Avatarın mavi 2- Ruh hali tablon mavi 3- İmza renginde yeşili hiç andırmıyor Bence önce bunları yeşillendir
Ama sen yeşilden çok mavi tonlarındasın şuan 1- Avatarın mavi 2- Ruh hali tablon mavi 3- İmza renginde yeşili hiç andırmıyor Bence önce bunları yeşillendir
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 21 Ags 2011 #12 Onlar turkuazımsı.Yeşille uymulu olmamışlar mı? <<<<<<<<<<<<<<<<<< Bu da uyumlu oldu mesela
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ags 2011 #13 Bence hiç uymamışlar yeşile Sen yeşili terket en iyisi, baksana çoktan kalbin silmeye başlamış yeşili Büyük aşk bitiyor mu ne
Bence hiç uymamışlar yeşile Sen yeşili terket en iyisi, baksana çoktan kalbin silmeye başlamış yeşili Büyük aşk bitiyor mu ne
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 21 Ags 2011 #14 Üstüme iyilik sağlık.Ben onları yeşilin tonu gibi gördüm beğendim.Yüz bin defa değiştiremem herhalde. Meşgul insanım ben
Üstüme iyilik sağlık.Ben onları yeşilin tonu gibi gördüm beğendim.Yüz bin defa değiştiremem herhalde. Meşgul insanım ben