Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Mrt 2017 #21 Aaaaa bunlarda ney boyle tum bunlari yeni ogreniyorum. Ama bence burada olmayan biri icin konusmamak gerek der noktayi koyarim
Aaaaa bunlarda ney boyle tum bunlari yeni ogreniyorum. Ama bence burada olmayan biri icin konusmamak gerek der noktayi koyarim
buhurdan Özel Üye Özel üye 25 Mrt 2017 #22 Çağlayağmur dediki: nerden bulup çıkarırsınız bu konuları diyeceğim ama konuda bal geçince ortaya çıkmamasıda zor ihtimal tabi. Bu arada merakları gidereyim Bal güzel bir kızcağızdı. Genişletmek için tıklayın... kulağım çınladı geldim benden mi bahsettin yoksa
Çağlayağmur dediki: nerden bulup çıkarırsınız bu konuları diyeceğim ama konuda bal geçince ortaya çıkmamasıda zor ihtimal tabi. Bu arada merakları gidereyim Bal güzel bir kızcağızdı. Genişletmek için tıklayın... kulağım çınladı geldim benden mi bahsettin yoksa
buhurdan Özel Üye Özel üye 25 Mrt 2017 #24 Çağlayağmur dediki: Evet bal =arı=buhurdan Genişletmek için tıklayın... bildiniz 100 puan veriyoruz size
Çağlayağmur dediki: Evet bal =arı=buhurdan Genişletmek için tıklayın... bildiniz 100 puan veriyoruz size