Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 26 Mys 2021 #11 KuMRu dediki: Çekirdek biri karşımda yerken ben yemezssem rahatsız oluyorum çekirdeğe karşı mı nefret oluyor bu Genişletmek için tıklayın... Benimde karşımda biri esnemesin
KuMRu dediki: Çekirdek biri karşımda yerken ben yemezssem rahatsız oluyorum çekirdeğe karşı mı nefret oluyor bu Genişletmek için tıklayın... Benimde karşımda biri esnemesin
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Mys 2021 #12 Polyanna dediki: Benimde karşımda biri esnemesin Genişletmek için tıklayın... Sende mi esniyorsun karşındaki esneyince bende oluyor öyle
Polyanna dediki: Benimde karşımda biri esnemesin Genişletmek için tıklayın... Sende mi esniyorsun karşındaki esneyince bende oluyor öyle
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 26 Mys 2021 #13 KuMRu dediki: Sende mi esniyorsun karşındaki esneyince bende oluyor öyle Genişletmek için tıklayın... Evet ya duramıyorum sonra sürekli esneme
KuMRu dediki: Sende mi esniyorsun karşındaki esneyince bende oluyor öyle Genişletmek için tıklayın... Evet ya duramıyorum sonra sürekli esneme
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Mys 2021 #14 Migren olunca her tikirti zarar veriyor ama migren olmayınca fark etmiyor her yigidin ayri corba icisi vardır degilmi
Migren olunca her tikirti zarar veriyor ama migren olmayınca fark etmiyor her yigidin ayri corba icisi vardır degilmi
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2021 #15 Polyanna dediki: Benimde karşımda biri esnemesin Genişletmek için tıklayın... Benim de☺ KuMRu dediki: Sende mi esniyorsun karşındaki esneyince bende oluyor öyle Genişletmek için tıklayın... Sen de de mi oluyor☺ Polyanna dediki: Evet ya duramıyorum sonra sürekli esneme Genişletmek için tıklayın... O benden de oluyor yalnız esnemek bulaşıcı bir şey şu an adı geçti o bile yetti
Polyanna dediki: Benimde karşımda biri esnemesin Genişletmek için tıklayın... Benim de☺ KuMRu dediki: Sende mi esniyorsun karşındaki esneyince bende oluyor öyle Genişletmek için tıklayın... Sen de de mi oluyor☺ Polyanna dediki: Evet ya duramıyorum sonra sürekli esneme Genişletmek için tıklayın... O benden de oluyor yalnız esnemek bulaşıcı bir şey şu an adı geçti o bile yetti
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Mys 2021 #16 Ağzını vıcıldatıp ses çıkaranada sesinede çok kızarım
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2021 #17 KaderKatibi dediki: Ağzını vıcıldatıp ses çıkaranada sesinede çok kızarım Genişletmek için tıklayın... Al benden de o kadar
KaderKatibi dediki: Ağzını vıcıldatıp ses çıkaranada sesinede çok kızarım Genişletmek için tıklayın... Al benden de o kadar
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 26 Mys 2021 #18 Ağız şapırdatmaları yüzünden çok kişiyle bildiğiniz kavga ettim kaç kere Bir kaç mesleki sese karşıda aşırı hassasiyet var bende. Lanet olsun ki mecburum ama duymaya
Ağız şapırdatmaları yüzünden çok kişiyle bildiğiniz kavga ettim kaç kere Bir kaç mesleki sese karşıda aşırı hassasiyet var bende. Lanet olsun ki mecburum ama duymaya
-araz- EYVALLAH... V.I.P 31 Mys 2021 #19 birilerinin parmaklarıyla masaya ,ya da cocukların ayaklarıyla koltuk altlarına vurdugunda cıkan sese hassasıyetım var.he bır de gece uyurken saatın calısma sesıne.asla saat olan odada uyuyamam.
birilerinin parmaklarıyla masaya ,ya da cocukların ayaklarıyla koltuk altlarına vurdugunda cıkan sese hassasıyetım var.he bır de gece uyurken saatın calısma sesıne.asla saat olan odada uyuyamam.