Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Nsn 2014 #11 RUZG4R dediki: Gelecekte doğacak olan oğlumu buldum Genişletmek için tıklayın... Allah'ım gözlüklere bak Ah sen yok musun Unutma senin çocuk anneye de benzeyebilir
RUZG4R dediki: Gelecekte doğacak olan oğlumu buldum Genişletmek için tıklayın... Allah'ım gözlüklere bak Ah sen yok musun Unutma senin çocuk anneye de benzeyebilir
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 12 Nsn 2014 #12 ZeyNoO dediki: Allah'ım gözlüklere bak Ah sen yok musun Unutma senin çocuk anneye de benzeyebilir Genişletmek için tıklayın... Olsun ben onun huyunu suyunu kendime benzetirim
ZeyNoO dediki: Allah'ım gözlüklere bak Ah sen yok musun Unutma senin çocuk anneye de benzeyebilir Genişletmek için tıklayın... Olsun ben onun huyunu suyunu kendime benzetirim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Nsn 2014 #13 RUZG4R dediki: Olsun ben onun huyunu suyunu kendime benzetirim Genişletmek için tıklayın... Senin evlendiğin günü görmek bir nasip olsunda bize
RUZG4R dediki: Olsun ben onun huyunu suyunu kendime benzetirim Genişletmek için tıklayın... Senin evlendiğin günü görmek bir nasip olsunda bize
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 12 Nsn 2014 #14 büyüyünce benim gibi fotoğrafçı olacak Maşallah nazar değmesin fotoğraf makinesi ondan büyük sanırım
mert_ Üye 12 Nsn 2014 #15 rüyam_gs dediki: Büyüyünce benim gibi fotoğrafçı olacak Maşallah nazar değmesin fotoğraf makinesi ondan büyük sanırım Genişletmek için tıklayın... tıpkı sana benziyor
rüyam_gs dediki: Büyüyünce benim gibi fotoğrafçı olacak Maşallah nazar değmesin fotoğraf makinesi ondan büyük sanırım Genişletmek için tıklayın... tıpkı sana benziyor