M Misafir Ziyaretçi 10 Ksm 2023 #11 Hikayemi düzenlemek istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 10 Ksm 2023 #12 kuskunkalbim dediki: Hikayemi düzenlemek istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıklayın... Konu açıldıktan sonraki 24 saat içinde düzenleme aktif
kuskunkalbim dediki: Hikayemi düzenlemek istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıklayın... Konu açıldıktan sonraki 24 saat içinde düzenleme aktif
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Ksm 2023 #13 kuskunkalbim dediki: Hikayemi düzenlemek istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıklayın... 24 saat için aktifti ancak (bir süreliğine) süresiz hale getirdim düzenleme yapana kadar. Kısa zamanda halledersen seviniriz.
kuskunkalbim dediki: Hikayemi düzenlemek istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıklayın... 24 saat için aktifti ancak (bir süreliğine) süresiz hale getirdim düzenleme yapana kadar. Kısa zamanda halledersen seviniriz.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Arl 2023 #14 kuskunkalbim dediki: Düzenlenecek Genişletmek için tıklayın... Bu, forumda tasvip edilmeyen bir durum, düzenlenecek demiş üyemiz ama neredeyse 1 aydır hiç foruma uğramamış.
kuskunkalbim dediki: Düzenlenecek Genişletmek için tıklayın... Bu, forumda tasvip edilmeyen bir durum, düzenlenecek demiş üyemiz ama neredeyse 1 aydır hiç foruma uğramamış.