KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 20 Mrt 2021 #12 GüLüCüKツ dediki: @KuMRu oy vermeyi unutma abliş ? Genişletmek için tıklayın... Kullandım canımcım
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Mrt 2021 #13 hepsi öyle güzel ki.cok kararsız kaldım defalarca baktım baktım durdum son karar olarak oyumu kullandım.hayırlı olsun
hepsi öyle güzel ki.cok kararsız kaldım defalarca baktım baktım durdum son karar olarak oyumu kullandım.hayırlı olsun
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 22 Mrt 2021 #15 Fazla oy kullanılabiliyor. Kullanmayanlar bu özelliği unutmasınalar ?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 26 Mrt 2021 #17 cok güzel kareler yarin karar veririm saglikli olur>))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 29 Mrt 2021 #18 hayirli olsun oyumu kullandim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 29 Mrt 2021 #19 yilmaz27 dediki: hayirli olsun oyumu kullandim Genişletmek için tıklayın... Vatana ve millete hayirli olsun ??
yilmaz27 dediki: hayirli olsun oyumu kullandim Genişletmek için tıklayın... Vatana ve millete hayirli olsun ??
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Mrt 2021 #20 Oy kullanmayan arkadaşlara hatırlatayım ?