DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 24 Arl 2012 #11 HAYAL__ dediki: Çok teşekkür ederim ...beğenmene sevindim Hayırlısıysa o gün gelsin diyelim o halde... Genişletmek için tıklayın... Gelsin bakalım...
HAYAL__ dediki: Çok teşekkür ederim ...beğenmene sevindim Hayırlısıysa o gün gelsin diyelim o halde... Genişletmek için tıklayın... Gelsin bakalım...
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 24 Arl 2012 #12 alemdar dediki: Gelsin bakalım... Genişletmek için tıklayın... bakalım
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 24 Arl 2012 #14 Kani dediki: Paylaşım için teşekkürler hoş akıcı bir şiir. Genişletmek için tıklayın... Hoş geldiniz yorumunuz için de teşekkür ederim
Kani dediki: Paylaşım için teşekkürler hoş akıcı bir şiir. Genişletmek için tıklayın... Hoş geldiniz yorumunuz için de teşekkür ederim
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 27 Arl 2012 #15 içimde yağmur dışarıda yağmur bir sevdiğim var biliyorum bekliyorum … emegine saglik bu güzel paylasim icin tesekkürler beklemek beklemek beklemek.... hayatin en agir yükü umut iste insani ayakta tutan....
içimde yağmur dışarıda yağmur bir sevdiğim var biliyorum bekliyorum … emegine saglik bu güzel paylasim icin tesekkürler beklemek beklemek beklemek.... hayatin en agir yükü umut iste insani ayakta tutan....
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 27 Arl 2012 #16 Sürgün Sevdam dediki: içimde yağmur dışarıda yağmur bir sevdiğim var biliyorum bekliyorum … emegine saglik bu güzel paylasim icin tesekkürler beklemek beklemek beklemek.... hayatin en agir yükü umut iste insani ayakta tutan.... Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim Kesinlikle... umut yoksa yaşamıyoruzdur ruhen...nefes alan sadece bedendir ; o da bitkiden farksız...hayalleri ve umutları olduğu sürece yaşıyorum diyebilir insan.
Sürgün Sevdam dediki: içimde yağmur dışarıda yağmur bir sevdiğim var biliyorum bekliyorum … emegine saglik bu güzel paylasim icin tesekkürler beklemek beklemek beklemek.... hayatin en agir yükü umut iste insani ayakta tutan.... Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim Kesinlikle... umut yoksa yaşamıyoruzdur ruhen...nefes alan sadece bedendir ; o da bitkiden farksız...hayalleri ve umutları olduğu sürece yaşıyorum diyebilir insan.
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 27 Arl 2012 #17 kesinlikle öyle ne diyelim umudun rengi hic solmasin dilegi sanirim yanlis bir ifade olmaz tesekkürler....
kesinlikle öyle ne diyelim umudun rengi hic solmasin dilegi sanirim yanlis bir ifade olmaz tesekkürler....
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 27 Arl 2012 #18 Sürgün Sevdam dediki: kesinlikle öyle ne diyelim umudun rengi hic solmasin dilegi sanirim yanlis bir ifade olmaz tesekkürler.... Genişletmek için tıklayın... Aminnn... mutlu kal
Sürgün Sevdam dediki: kesinlikle öyle ne diyelim umudun rengi hic solmasin dilegi sanirim yanlis bir ifade olmaz tesekkürler.... Genişletmek için tıklayın... Aminnn... mutlu kal
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 27 Arl 2012 #19 HAYAL__ dediki: Aminnn... mutlu kal Genişletmek için tıklayın... tesekkür ederim sizde herkeste umarim mutlu kalir....
HAYAL__ dediki: Aminnn... mutlu kal Genişletmek için tıklayın... tesekkür ederim sizde herkeste umarim mutlu kalir....
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 27 Arl 2012 #20 Sürgün Sevdam dediki: tesekkür ederim sizde herkeste umarim mutlu kalir.... Genişletmek için tıklayın... Aminnn inşallah
Sürgün Sevdam dediki: tesekkür ederim sizde herkeste umarim mutlu kalir.... Genişletmek için tıklayın... Aminnn inşallah