KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Mys 2009 #13 çerezforum beni tercih edecektir...onu hiçbirsey beklemeden çıkarsızca seviyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Mys 2009 #15 iyi ablasını al...yuppi cerezforum benimdir benim kalacak
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 13 Mys 2009 #16 Nasıl olsa kalbi bende sorun değil Ya yalnız bir ara iyi bir daldım yazıya merak ettim ama buuum...! kötü keklendik sitecek
Nasıl olsa kalbi bende sorun değil Ya yalnız bir ara iyi bir daldım yazıya merak ettim ama buuum...! kötü keklendik sitecek
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Mys 2009 #17 yaa ben öyle daldırırım..güzel ilanı aşk etmişim demi.. birazda yazıcaktımda çok fazla heyecana gerek yok dedim..
yaa ben öyle daldırırım..güzel ilanı aşk etmişim demi.. birazda yazıcaktımda çok fazla heyecana gerek yok dedim..
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 13 Mys 2009 #18 Güzeldi evet biraz da sitede aşık bir havan olunca gerçek sandım (Kendi adıma)
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 13 Mys 2009 #20 Yoo sadece gerçekten bir itiraf sandım Merakla beklediğim kızların adını bilirim mesela