Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Nsn 2012 #2,461 arz-ı hal dediki: Bir kadına kıyafetten çok hanımefendilik yakışır . . Bir erkeğe elinin sertliğinden çok gönlünün mertliği yakışır..!! Genişletmek için tıklayın... Bu sözü çok severim teşekkürler arzıhal.
arz-ı hal dediki: Bir kadına kıyafetten çok hanımefendilik yakışır . . Bir erkeğe elinin sertliğinden çok gönlünün mertliği yakışır..!! Genişletmek için tıklayın... Bu sözü çok severim teşekkürler arzıhal.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Nsn 2012 #2,463 "Birbirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme. Biz başka hiç kimse için doğru kişiler değiliz.."
"Birbirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme. Biz başka hiç kimse için doğru kişiler değiliz.."
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Nsn 2012 #2,464 Gittiğimin farkında olsaydı eğer yeterdi bana. Beklemiyordum özlenmeyi..!
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Nsn 2012 #2,465 Sorun senin beni sevmemen değil, senin yüzünden benim kimseyi sevememem....
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Nsn 2012 #2,466 Aradığında uyuyormuş gibi yaptıklarımız var, bir de uyurken aradığında bile ' hayır uyumuyordm, konuşabiliriz ' dediklerimiz.
Aradığında uyuyormuş gibi yaptıklarımız var, bir de uyurken aradığında bile ' hayır uyumuyordm, konuşabiliriz ' dediklerimiz.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Nsn 2012 #2,467 Öyle çok yanar ki canın, Dünyadaki bütün suçları işlediğini sanırsın. Oysa sadece sevmişsindir..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Nsn 2012 #2,468 Anne Bir arada tutandır, Besleyip sakınandır, Canı burnuna gelse de, Yine de dimdik durandır..!
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Nsn 2012 #2,469 Beni Öperek Uyandıracak Kadar Değil, Uyandırmaya Kıyamayacak Kadar Çok Sevmelisin . . ♥
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Nsn 2012 #2,470 Kimseyi suçlama, Suçlanacak biri varsa o da sensin. Sonuçta o sana küçük bir umut verdi, Sen ise ona herşeyini verdin.
Kimseyi suçlama, Suçlanacak biri varsa o da sensin. Sonuçta o sana küçük bir umut verdi, Sen ise ona herşeyini verdin.