S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2012 #2,881 küçükken nasıldı diye sordu anneme "küçükken yaramazdı" dedi annem tebessüm etti ......doğru mu dedi gözlerime bakarak ...doğru dedim ve aynen tekrarladım annemin sözlerini "küçükken yaram azdı"
küçükken nasıldı diye sordu anneme "küçükken yaramazdı" dedi annem tebessüm etti ......doğru mu dedi gözlerime bakarak ...doğru dedim ve aynen tekrarladım annemin sözlerini "küçükken yaram azdı"
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2012 #2,882 AŞK, dağları deldirten veya Mecnun eyleyen miydi..? Yoksa AŞK, Fatıma'nın gözlerinde bir Ali tebessümü müydü..? Ve anladım ki, sonu vuslat olsun, ayrılık olsun ne fark eder.. Aşk, bitmez tükenmez bir hasret biçimiydi…
AŞK, dağları deldirten veya Mecnun eyleyen miydi..? Yoksa AŞK, Fatıma'nın gözlerinde bir Ali tebessümü müydü..? Ve anladım ki, sonu vuslat olsun, ayrılık olsun ne fark eder.. Aşk, bitmez tükenmez bir hasret biçimiydi…
-araz- EYVALLAH... V.I.P 6 Mys 2012 #2,883 bır ınsan bılmıyosa ne ıstedıgını hemsenı zıyan eder hemde kendını dıbını gormedıgın suya dalmadıgın gıbı sonunu gormedıgın ask’a teslım etme kendını…
bır ınsan bılmıyosa ne ıstedıgını hemsenı zıyan eder hemde kendını dıbını gormedıgın suya dalmadıgın gıbı sonunu gormedıgın ask’a teslım etme kendını…
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2012 #2,884 "kanlı bıçaklı değil bu aşk. zanlı ve yasaklı. dönüşünün canı cehenneme, yaramda gidişin saklı."
-araz- EYVALLAH... V.I.P 6 Mys 2012 #2,885 Gerçeği yerin altına gömseniz bile, O bir gün büyüyerek patlayacak ve her şeyi yok edecektir...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2012 #2,886 Sana göre su bile akışkan değil. Nehir olsam; utanacağım süzüldüğüm yataktan, vardığım okyanustan! Ben miydim hacmine sığmayan, yıkılsın bendim! Al beni, ummanlara vur! Al beni alnına sür, alınyazına değmişliğim olsun! Özgür Gümüşsoy [...]
Sana göre su bile akışkan değil. Nehir olsam; utanacağım süzüldüğüm yataktan, vardığım okyanustan! Ben miydim hacmine sığmayan, yıkılsın bendim! Al beni, ummanlara vur! Al beni alnına sür, alınyazına değmişliğim olsun! Özgür Gümüşsoy [...]
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Mys 2012 #2,887 Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan. Bütün samimiyetinle AFFET. Hissedilen herşeyi arşivleyen KADER kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir.
Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan. Bütün samimiyetinle AFFET. Hissedilen herşeyi arşivleyen KADER kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 6 Mys 2012 #2,888 Mutsuzum, Çünkü herkes gibi sahte değilim ve kimse gibi rol yapmadım. Mutsuzum, Çünkü sevmediğim birine 'aşkım' deyip sarılmadım.. y.erdoğan
Mutsuzum, Çünkü herkes gibi sahte değilim ve kimse gibi rol yapmadım. Mutsuzum, Çünkü sevmediğim birine 'aşkım' deyip sarılmadım.. y.erdoğan
-araz- EYVALLAH... V.I.P 6 Mys 2012 #2,889 “Gözleri uzaklara dalan birinin, yakınlarda olmayan bir hikayesi vardır''
-araz- EYVALLAH... V.I.P 6 Mys 2012 #2,890 Bize gerici diyorlar, Evet gerideyiz, Biz, size "çüşş" demek için gerideyiz...(N.F.K.)