yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Mys 2012 #3,171 eFSaNe_KaRTaL dediki: Sen giderken ben dönüyordum diyenler.. Bir gün de beraber gidelim..Bakalım..Kim dönecek.. Genişletmek için tıklayın... senmi yazdın bunu )
eFSaNe_KaRTaL dediki: Sen giderken ben dönüyordum diyenler.. Bir gün de beraber gidelim..Bakalım..Kim dönecek.. Genişletmek için tıklayın... senmi yazdın bunu )
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Mys 2012 #3,173 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hayır Çaldım Genişletmek için tıklayın... alıntı çalıntı her neysede güzel uydu hee
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hayır Çaldım Genişletmek için tıklayın... alıntı çalıntı her neysede güzel uydu hee
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Mys 2012 #3,174 Aynen biri öle bişi derse yapıştırıyom lafı..Susuyor mecbur..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Mys 2012 #3,175 Eski sevgilimin yeni sevgilisine sesleniyorum; sakın serbest bırakma bana dönüyor sonra...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Mys 2012 #3,176 eFSaNe_KaRTaL dediki: Aynen biri öle bişi derse yapıştırıyom lafı..Susuyor mecbur.. Genişletmek için tıklayın... altta kalsan şaşarım zaten
eFSaNe_KaRTaL dediki: Aynen biri öle bişi derse yapıştırıyom lafı..Susuyor mecbur.. Genişletmek için tıklayın... altta kalsan şaşarım zaten
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Mys 2012 #3,178 eFSaNe_KaRTaL dediki: Tarzım değil.. Genişletmek için tıklayın... allaım buda taktı gözlükleri gece gece
eFSaNe_KaRTaL dediki: Tarzım değil.. Genişletmek için tıklayın... allaım buda taktı gözlükleri gece gece
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Mys 2012 #3,180 eFSaNe_KaRTaL dediki: Zorla taktırıyonuz napam Genişletmek için tıklayın... takasın varmış beni bahane etme
eFSaNe_KaRTaL dediki: Zorla taktırıyonuz napam Genişletmek için tıklayın... takasın varmış beni bahane etme