yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Hzr 2012 #3,301 Bazı insanlar okadar çok fakir ki,sadece paraları var..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Hzr 2012 #3,302 Aşk'ın değeri; gelirken verdiği mutlulukla değil, giderken bıraktığı acıyla anlaşılır!..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Hzr 2012 #3,303 Sevmelerim vardır benim; Uğruna kendimi yaktığım. Sevmelerim vardır benim Bir yalana gözümü kırpmadan yıktığım..
Sevmelerim vardır benim; Uğruna kendimi yaktığım. Sevmelerim vardır benim Bir yalana gözümü kırpmadan yıktığım..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Hzr 2012 #3,304 Herkesin bir oyunu olabilir, fakat her oyunun bir bozanı vardır.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Hzr 2012 #3,305 Güven var ise bir kalpte; O kalptte sevgide bulunur dürüstlükte..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Hzr 2012 #3,306 ben seni söküp atardım ya zabıta neden yerlere çöp atıyorsun diye ceza kesermi diye düşünüyorum...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Hzr 2012 #3,307 Eyy YAR !!! Benim AŞK`ım Namaz`a Benzer... Çektim`mi Besmeleyi... Selam Verilene Kadar... Ne Sağıma Bakarım Ne Soluma...Yar sen namazı bozdunmu yoksa...
Eyy YAR !!! Benim AŞK`ım Namaz`a Benzer... Çektim`mi Besmeleyi... Selam Verilene Kadar... Ne Sağıma Bakarım Ne Soluma...Yar sen namazı bozdunmu yoksa...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 6 Hzr 2012 #3,308 Bir yanlışı kabullendiginiz an yenildiğiniz andır...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Hzr 2012 #3,309 Terfi ettim insanlıktan, ıslık çalan bir yağmurum artık... Emine Şimşek..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 6 Hzr 2012 #3,310 (…bakma sen “anlarım” dediğime… öyle olsaydı eğer,bana sen yazardın aşk’ı, ben de sana hayatı…) alicengizoyunu
(…bakma sen “anlarım” dediğime… öyle olsaydı eğer,bana sen yazardın aşk’ı, ben de sana hayatı…) alicengizoyunu