yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Tem 2012 #4,181 Gel dedim Uzak dedi bilmiyordu birgün uzak dediği kadar bile yakın olamayacağımı O'na...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Tem 2012 #4,182 Bazen birine güvenecek olsam geçmişteki hayal kırıklıklarım ensemden yapışıyor, 'NE ÇABUK UNUTTUN' işte o an vazgeçiyorum...
Bazen birine güvenecek olsam geçmişteki hayal kırıklıklarım ensemden yapışıyor, 'NE ÇABUK UNUTTUN' işte o an vazgeçiyorum...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Tem 2012 #4,183 Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. "Sadece seviyorum"
Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. "Sadece seviyorum"
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 15 Tem 2012 #4,184 Pişmalık nedir bilir misin..? - Merak etme öğreteceğim..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 15 Tem 2012 #4,185 Dışardan nasıl göründüğümü bilmiyorum ama..İçerde işler hiç iyi gitmiyor..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Tem 2012 #4,188 Nasılsa elimin altında Deme!! Sabah binbir emekle yaptıgı makyajı, Akşam hiç dûşûnmeden bir Mendille silen varlık seni mi silemeyecek......
Nasılsa elimin altında Deme!! Sabah binbir emekle yaptıgı makyajı, Akşam hiç dûşûnmeden bir Mendille silen varlık seni mi silemeyecek......
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 15 Tem 2012 #4,189 ''Eyvallah'' ne güzel bir sözdür.. Bazen kabulleniş.. Bazen boş veriş.. Bazen de yol veriş..