Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Tem 2012 #4,221 Sanmaki suskunlugum söz bilmiyor olmamdan. Her sozu bilir tartarım. Agırlarla ezilmeyesin diye susarım.
Sanmaki suskunlugum söz bilmiyor olmamdan. Her sozu bilir tartarım. Agırlarla ezilmeyesin diye susarım.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 15 Tem 2012 #4,222 Sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz, belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün... Ahmet Telli..
Sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz, belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün... Ahmet Telli..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 15 Tem 2012 #4,223 Ne gerek vardı sana, sensiz de yalnız kalırdım. Ben zaten sen olmadan da ağlardım isteseydim eğer, Ne gerek vardı sana, ne gerek vardı yokluğuna..
Ne gerek vardı sana, sensiz de yalnız kalırdım. Ben zaten sen olmadan da ağlardım isteseydim eğer, Ne gerek vardı sana, ne gerek vardı yokluğuna..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 15 Tem 2012 #4,224 Sağlam cümlelere gerek yok birine anlatmak için içinizi. Özet geçin. Seni seviyorum değil. Seviyorum deyin. O da sizi seviyorsa üstüne alınır zaten..
Sağlam cümlelere gerek yok birine anlatmak için içinizi. Özet geçin. Seni seviyorum değil. Seviyorum deyin. O da sizi seviyorsa üstüne alınır zaten..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 15 Tem 2012 #4,225 Ey ömrümün virgülü, Böyle mi bitecektin ha Sen gittin Türkülere sığmaz oldum Dışım içime dar Yelkensizim Rüzgarlara çıktım Kıyılara vurdum, Caddeler yuttu beni Ve başıboş hüzün sokağında Yüreğime söylediğim en doğru yalan oldun Başıboş sonu boş.
Ey ömrümün virgülü, Böyle mi bitecektin ha Sen gittin Türkülere sığmaz oldum Dışım içime dar Yelkensizim Rüzgarlara çıktım Kıyılara vurdum, Caddeler yuttu beni Ve başıboş hüzün sokağında Yüreğime söylediğim en doğru yalan oldun Başıboş sonu boş.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 15 Tem 2012 #4,226 Fazla ciddiye almayın şu hayatı; Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız.. N. Fazıl KISAKÜREK..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Tem 2012 #4,227 Ben hiç dostlarımı yarı yolda bırakmadım.. Onlar müsait bir yerde indiler..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 16 Tem 2012 #4,228 Aslında her şiir'im bir cesetti,yokluğuna kurban ettiğim kendimden, Ve sen mezar taşlarımı okuyup geçtin hep,hikâyelerini bilmeden!
Aslında her şiir'im bir cesetti,yokluğuna kurban ettiğim kendimden, Ve sen mezar taşlarımı okuyup geçtin hep,hikâyelerini bilmeden!
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 16 Tem 2012 #4,229 'Ne cenneti merak ediyorum ne de cehennemi; Çünkü ben annemi gülerken de gördüm, ağlarken de...'' Özdemir Asaf
'Ne cenneti merak ediyorum ne de cehennemi; Çünkü ben annemi gülerken de gördüm, ağlarken de...'' Özdemir Asaf
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 16 Tem 2012 #4,230 "Edeb bir taç imiş nuru Hüda'dan Giy ol tacı emin ol her beladan Ahlak iledir kemal ademin Ahkam iledir nizamı alemin"..
"Edeb bir taç imiş nuru Hüda'dan Giy ol tacı emin ol her beladan Ahlak iledir kemal ademin Ahkam iledir nizamı alemin"..