yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Ags 2012 #4,721 Yürek Yüreğe Değmişse Eğer, Elin Ele Değmesine Gerek Yok.. ♥
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Ags 2012 #4,722 Dedim; Kaf dağı kadar dert çöktü sineye Dedi; Nice güneşler doğar Kaf dağının tepesinde....
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Ags 2012 #4,723 "Zaten insanlar mutsuz olmadıkça başkalarının mutsuzluğunu anlamıyor." - Dostoyevski
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Ags 2012 #4,724 Vazgeçip bir kenara bıraktığım hayallerim, gün gelip senden teker teker hesap soracaklar.. Bil istedim.. Deniz Yakut
Vazgeçip bir kenara bıraktığım hayallerim, gün gelip senden teker teker hesap soracaklar.. Bil istedim.. Deniz Yakut
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 18 Ags 2012 #4,725 Basit insanlarla ugraşma...! Unutma kartal sinek avlamaz..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Ags 2012 #4,726 Sen gel bu bayramda şekerim ol... Bende öteki bayramda kurbanın olayım
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 18 Ags 2012 #4,727 İnsanların gözleri öyle kelimelerle konuşur ki dil onları telaffuz edemez. . !
BeReNN Alyam? Özel üye 18 Ags 2012 #4,728 "İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar. Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur. Kıskanmıyorsa eğer; Yeterince sevmiyordur." Oğuz Atay
"İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar. Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur. Kıskanmıyorsa eğer; Yeterince sevmiyordur." Oğuz Atay
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 18 Ags 2012 #4,729 Bunca kalp kırıklıklarına rağmen küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata... Acımadı Ki...=)
Bunca kalp kırıklıklarına rağmen küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata... Acımadı Ki...=)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Ags 2012 #4,730 Biri sizi geleceginde görmüyorsa, onu geçmişinizde bırakma vakti gelmiş demektir....