Tuba ♕ Özel üye 3 Eyl 2012 #4,901 Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer; Ben çok pahalı bir tabloyum.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Eyl 2012 #4,902 İNSANSIZLAR Susarken Dilleri yoktur Konuşurken Ağızları. Fazıl Hüsnü Dağlarca
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Eyl 2012 #4,903 Neylersin ölüm herkesin başında, Uyudun uyanamadın olacak. Kim bilir nerde, nasıl, kaç yaşında Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misâli o musalla taşında. Cahit Sıtkı Tarancı..
Neylersin ölüm herkesin başında, Uyudun uyanamadın olacak. Kim bilir nerde, nasıl, kaç yaşında Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misâli o musalla taşında. Cahit Sıtkı Tarancı..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Eyl 2012 #4,904 "İçerimde koca bir dağ gizlidir, Rüzgar döne döne çıkar mı bilmem."
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Eyl 2012 #4,905 başkaları gitmiş olur, gidince; bir sen yakınsın, uzakta kalınca oktay rıfat..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Eyl 2012 #4,906 Bana laf edecek kişi ; sana sesleniyorum. 3 şeyi iyi düşün. Edersem ne olur ? Ettikten sonra ne olur ? Ben duyarsam ne olur ?
Bana laf edecek kişi ; sana sesleniyorum. 3 şeyi iyi düşün. Edersem ne olur ? Ettikten sonra ne olur ? Ben duyarsam ne olur ?
Tuba ♕ Özel üye 4 Eyl 2012 #4,907 "Söyle oralara senin kıymetini bilsin.. Oralar güzelse eğer tek sebebi sensin..!"
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 4 Eyl 2012 #4,908 ağzının içinde bir mühür acısı sesin kendine bile haylidir yabancı sustalı yalan dillerin içine damlasın derim belki çaresidir kahrın..............
ağzının içinde bir mühür acısı sesin kendine bile haylidir yabancı sustalı yalan dillerin içine damlasın derim belki çaresidir kahrın..............
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 4 Eyl 2012 #4,909 Cümlemden düştü gizli öznen Hiçbir bağlaç bağlayamıyor artık seni bana... /Tadı tuzu kalmadı artık sevmelerin.../ Afili sözler etmeyeceğim bu defa Sövsem dilime yazık... Dost bildiğim müsveddelere de Sana da... Eyvallah...
Cümlemden düştü gizli öznen Hiçbir bağlaç bağlayamıyor artık seni bana... /Tadı tuzu kalmadı artık sevmelerin.../ Afili sözler etmeyeceğim bu defa Sövsem dilime yazık... Dost bildiğim müsveddelere de Sana da... Eyvallah...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 4 Eyl 2012 #4,910 Bir Film Şeridi Gibi Geçiyorum Şimdi Olmayanlarımın İçinden Çok İsteyince Oluyordu Hani! Söyle Nerdesin Hiç Gelmeyen?
Bir Film Şeridi Gibi Geçiyorum Şimdi Olmayanlarımın İçinden Çok İsteyince Oluyordu Hani! Söyle Nerdesin Hiç Gelmeyen?