Benim Küçük Dünyam

• Konuyu açan Konuyu açan Esr3
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
O degilde haci hic mi birbirimize hakkimiz gecmedi. Neden kardesim dedigin candostum dedigin insandan vedalasmadan gittin. Ki bilirsin zaten birbirimize bagliligimizi. Nan biz 5 candostuz. Birimize birsey oldugunda hepimiz yanariz. Hepimizin ayri ayri hayalleri var. Ayri ayri yürüdügümüz yollar hedefler. Ama her zaman ortak hayalimiz oldu bizim. Birbirimizin dügününde hepimiz ayni kiyafeti giyecektik. Delice eglenecektik. Beraber mutlu olacaktik biz.

Kimseyi takmadin cektin gittin. Bizim dostlugumuz bu kadar basit mi? Biz öz kardes gibiyiz. Bes kisiden kaldi dört. Yediremiyorum kardesim. Nasil olurda bizden habersiz böyle bir seye kalkisirsin? Hani bilsem nerde oldugunu belki rahatlarim. Ve eminim ki suan bizleri cook özlüyorsun. Delice pismansindirda agliyorsundurda ama unutma ne olursa olsun senin yerin hala ayni bizde. Ne olursa olsun canim yinede feda sana. Cok zor haci cok.

Biz seni simdiden cok özledik. Sen yoksan biz diye birseyde yok ki. Olamaz. Biz birbirimizi tamamliyorduk zaten ki. Artik bundan sonra her toplandigimizda hic birsey eskisi gibi olmayacak. Megersem biz en güzel günlerimizi yasamisizda bizim haberimiz yokmus.

Seni simdiden cok özledik hemde cok.

"Dostlar çeşitli bedenlerde

yer alan tek bir ruhtur."

İmam Ali (a.s)

Geri