KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Şbt 2021 #11 Vay bee tamda nokta vuruşu yapmışım. Sağolasın Yeşim
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Şbt 2021 #13 Canısım ben senin için?itiraf ediyorum ki kendim için?bu konuyu seçtim☺ Onediyor Cerezforum İnsanlara karşı iyi niyetimi suistimal edenler Daha da benden merhamet beklemesinler!!! www.cerezforum.com
Canısım ben senin için?itiraf ediyorum ki kendim için?bu konuyu seçtim☺ Onediyor Cerezforum İnsanlara karşı iyi niyetimi suistimal edenler Daha da benden merhamet beklemesinler!!! www.cerezforum.com
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Şbt 2021 #14 Oy minnoslarim bayadir cekmiyorim memleket istedi canım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Mys 2021 #15 Hayat böyle bu gemide Eskiler yiter yenide Beni değil kendini de Unutursun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Ekm 2021 #16 Dert bir olmayınca gönül de bir olmuyor olamıyor..." Ne yazık ki halden anlamıyor kimse...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 10 Şbt 2022 #17 TeK ßi MeRmi SiLahımDa Hep TetikTe PaRmaĞım ..!! ßi CeSaRet Ki An GeLiR .. TeßeSSüm eTmem anLaDın mııı
TeK ßi MeRmi SiLahımDa Hep TetikTe PaRmaĞım ..!! ßi CeSaRet Ki An GeLiR .. TeßeSSüm eTmem anLaDın mııı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Arl 2022 #18 Şimdi kapadım gözLerimi, kaybedecek çok fazla bir şeyimin olmaması rahatlığıyla istiyorum seni… "Allah'ım, ne olur izin ver; ilk günümden son günüme kadar seveyim O'nu..."
Şimdi kapadım gözLerimi, kaybedecek çok fazla bir şeyimin olmaması rahatlığıyla istiyorum seni… "Allah'ım, ne olur izin ver; ilk günümden son günüme kadar seveyim O'nu..."
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Hzr 2023 #19 Bazen önemli olmamalı gidecek olan ya da gelmeyen; çünkü bazen, başlaman gerekir her şeye yeniden…
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Ekm 2024 #20 Unutmayın: Huzur, bir varış noktası değil, bir yolculuktur. Bu yolculukta sabırlı olmak, kendine inanmak ve küçük adımlarla ilerlemek önemlidir.
Unutmayın: Huzur, bir varış noktası değil, bir yolculuktur. Bu yolculukta sabırlı olmak, kendine inanmak ve küçük adımlarla ilerlemek önemlidir.