yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Arl 2021 #8,713 Hala soru bölümüne baslamadi ban
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Arl 2021 #8,714 Kıvırcık saçlı olduğu için ban
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Arl 2021 #8,716 Hic haber etmiyor banladığını ban☺
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Arl 2021 #8,717 merakettim dediki: @nazenin görünce nedense aklıma kağıt havlu rulosu geliyo. Psikolojimi bozdun, ban Genişletmek için tıklayın... Ahaha bir dahaki rulo etkinliği sana gelecek o vakit @yilmaz27 çok pozitif ban
merakettim dediki: @nazenin görünce nedense aklıma kağıt havlu rulosu geliyo. Psikolojimi bozdun, ban Genişletmek için tıklayın... Ahaha bir dahaki rulo etkinliği sana gelecek o vakit @yilmaz27 çok pozitif ban
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 5 Arl 2021 #8,719 nazenin dediki: Ahaha bir dahaki rulo etkinliği sana gelecek o vakit @yilmaz27 çok pozitif ban Genişletmek için tıklayın... Renkli lambalı rulolu fil yapalım ozaman Komşusunu banlayanı banladığı için ban. Ne biçim bi cümle oldu bu ya
nazenin dediki: Ahaha bir dahaki rulo etkinliği sana gelecek o vakit @yilmaz27 çok pozitif ban Genişletmek için tıklayın... Renkli lambalı rulolu fil yapalım ozaman Komşusunu banlayanı banladığı için ban. Ne biçim bi cümle oldu bu ya