arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 8 Ock 2012 #21 RUZG4R dediki: ben ve eşim çöplerimizle.....vayyy=))))) Genişletmek için tıklayın... evett çöplerimizle mutlu,mesut hayat sürücektik,annem tüm hayallerimizi yıktı,şimdi 24 saat temizlik yapan temizlik hastası biri olup çıktım
RUZG4R dediki: ben ve eşim çöplerimizle.....vayyy=))))) Genişletmek için tıklayın... evett çöplerimizle mutlu,mesut hayat sürücektik,annem tüm hayallerimizi yıktı,şimdi 24 saat temizlik yapan temizlik hastası biri olup çıktım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Ock 2012 #22 benm anne aynen şöyle diyor...'' elin oğluna bana küfürmü ettircen kızına bişi öğretmemiş mi dedirtcen''
benm anne aynen şöyle diyor...'' elin oğluna bana küfürmü ettircen kızına bişi öğretmemiş mi dedirtcen''
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Ock 2012 #23 arz-ı hal dediki: bütün anneler neden bu cümleyi kullanır,evin çöpünü bile dökerken faydasını ilerde görecekmişim,hepsi benim içinmiş falan... belki ben ve eşim çöplerimizle mutlu olacaz demi ama Genişletmek için tıklayın... Birde kız ne öğrenirse ana evinde öğrenirmiş bunuda unutmayalım
arz-ı hal dediki: bütün anneler neden bu cümleyi kullanır,evin çöpünü bile dökerken faydasını ilerde görecekmişim,hepsi benim içinmiş falan... belki ben ve eşim çöplerimizle mutlu olacaz demi ama Genişletmek için tıklayın... Birde kız ne öğrenirse ana evinde öğrenirmiş bunuda unutmayalım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 8 Ock 2012 #24 sitem dediki: benm anne aynen şöyle diyor...'' elin oğluna bana küfürmü ettircen kızına bişi öğretmemiş mi dedirtcen'' Genişletmek için tıklayın... anaaaaaaaaaaaaaaa kız bunun aynısından bizim evde var yeminle
sitem dediki: benm anne aynen şöyle diyor...'' elin oğluna bana küfürmü ettircen kızına bişi öğretmemiş mi dedirtcen'' Genişletmek için tıklayın... anaaaaaaaaaaaaaaa kız bunun aynısından bizim evde var yeminle
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 8 Ock 2012 #25 arz-ı hal dediki: evett çöplerimizle mutlu,mesut hayat sürücektik,annem tüm hayallerimizi yıktı,şimdi 24 saat temizlik yapan temizlik hastası biri olup çıktım Genişletmek için tıklayın... Bak gördün mü teyzem olmasa pasaklı bişey olacaktın..
arz-ı hal dediki: evett çöplerimizle mutlu,mesut hayat sürücektik,annem tüm hayallerimizi yıktı,şimdi 24 saat temizlik yapan temizlik hastası biri olup çıktım Genişletmek için tıklayın... Bak gördün mü teyzem olmasa pasaklı bişey olacaktın..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 8 Ock 2012 #26 ZeyNoO dediki: Birde kız ne öğrenirse ana evinde öğrenirmiş bunuda unutmayalım Genişletmek için tıklayın... ilerde rahmet okut bize bu da var,enişte rahmet okuyacaksa,iş yaptığımız için okuyacakmış
ZeyNoO dediki: Birde kız ne öğrenirse ana evinde öğrenirmiş bunuda unutmayalım Genişletmek için tıklayın... ilerde rahmet okut bize bu da var,enişte rahmet okuyacaksa,iş yaptığımız için okuyacakmış
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 8 Ock 2012 #27 RUZG4R dediki: Bak gördün mü teyzem olmasa pasaklı bişey olacaktın.. Genişletmek için tıklayın... öyle deme abicim şimdi tembihler aynen şöyle;bak sakın tamizlik,ütü yapma Allah aşkına,ev ve elbiseler aşınıyor
RUZG4R dediki: Bak gördün mü teyzem olmasa pasaklı bişey olacaktın.. Genişletmek için tıklayın... öyle deme abicim şimdi tembihler aynen şöyle;bak sakın tamizlik,ütü yapma Allah aşkına,ev ve elbiseler aşınıyor
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Ock 2012 #30 konu zeyno olunca pek güvenemiyorum sağı solu belli olmuyor .