eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Arl 2012 #11 Çok sıkıntılı bi konu oldu bu.. Şimdi ben bu kodu değiştiririm..Merakla ''aaa bu dosyada ne var '' diyene de aç da bak derim..
Çok sıkıntılı bi konu oldu bu.. Şimdi ben bu kodu değiştiririm..Merakla ''aaa bu dosyada ne var '' diyene de aç da bak derim..
sinovax Katılımcı 4 Arl 2012 #12 felsefe_mi dediki: Bir an önce bunların Kadir İnanır gibi "Seviyorum uleeeynn" diyen versiyonlarını çıkartmak lazım diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... nazenin dediki: sinovax dediki: Ve sana asıldı dimi niyeti bozmuş senin pc Denedim ulen i düzgün söylemiyo asıldı demeyelim sevgisini gösterdi onca yıldan sonra nihayet.. ama sevdim kodu her türlü konuşturabilirsin bilgisayarı.. :9 Genişletmek için tıklayın... Evet konuşuyo ama Türkçe öğretmek lazım biraz Genişletmek için tıklayın...
felsefe_mi dediki: Bir an önce bunların Kadir İnanır gibi "Seviyorum uleeeynn" diyen versiyonlarını çıkartmak lazım diye düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... nazenin dediki: sinovax dediki: Ve sana asıldı dimi niyeti bozmuş senin pc Denedim ulen i düzgün söylemiyo asıldı demeyelim sevgisini gösterdi onca yıldan sonra nihayet.. ama sevdim kodu her türlü konuşturabilirsin bilgisayarı.. :9 Genişletmek için tıklayın... Evet konuşuyo ama Türkçe öğretmek lazım biraz Genişletmek için tıklayın...
sinovax Katılımcı 4 Arl 2012 #13 eFSaNe_KaRTaL dediki: Çok sıkıntılı bi konu oldu bu.. Şimdi ben bu kodu değiştiririm..Merakla ''aaa bu dosyada ne var '' diyene de aç da bak derim.. Genişletmek için tıklayın... İstediğini dedirtebilirsin ama Türkçe'si pek iyi değil bayanın
eFSaNe_KaRTaL dediki: Çok sıkıntılı bi konu oldu bu.. Şimdi ben bu kodu değiştiririm..Merakla ''aaa bu dosyada ne var '' diyene de aç da bak derim.. Genişletmek için tıklayın... İstediğini dedirtebilirsin ama Türkçe'si pek iyi değil bayanın
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Arl 2012 #15 Deniyeyim dedim,bi baktım ses çıkmıyor. Bilgisayarımın ses ayarları bozuldu teşekkürler.
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Arl 2012 #16 Deniyeyim dedim,bi baktım ses çıkmıyor. Bilgisayarımın ses ayarları bozuldu teşekkürler.