KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Eyl 2021 #1 Bir Avuç Çerez Lira İçin Profil resminden anlaşılacağı gibi " bir avuç çerez lira için..." her şeyi göze alan; haşin bakışlı, eli silahlı, kahkaha makinesi, dost canlısı bu adam kim?
Bir Avuç Çerez Lira İçin Profil resminden anlaşılacağı gibi " bir avuç çerez lira için..." her şeyi göze alan; haşin bakışlı, eli silahlı, kahkaha makinesi, dost canlısı bu adam kim?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Eyl 2021 #3 takibimde iki kisi var pesinden gidiyorum bakalim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Eyl 2021 #4 Çerezlira için forumu kattı birbirine
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Eyl 2021 #5 KaderKatibi dediki: Çerezlira için forumu kattı birbirine Genişletmek için tıklayın... Nasıl yaptı onu
KaderKatibi dediki: Çerezlira için forumu kattı birbirine Genişletmek için tıklayın... Nasıl yaptı onu
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Eyl 2021 #6 ya bütün gün plan yapiyorum sizden nasil cerezlirasi sizdiririm diye ortak firma bile acmayi düsündüm
ya bütün gün plan yapiyorum sizden nasil cerezlirasi sizdiririm diye ortak firma bile acmayi düsündüm
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Eyl 2021 #7 AyLiz dediki: Nasıl yaptı onu Genişletmek için tıklayın... Cesareti olan ona sorsun
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Eyl 2021 #8 yilmaz27 dediki: ya bütün gün plan yapiyorum sizden nasil cerezlirasi sizdiririm diye ortak firma bile acmayi düsündüm Genişletmek için tıklayın... Nasıl yapıyorsun nasıl forumu birbirine katıyorsun
yilmaz27 dediki: ya bütün gün plan yapiyorum sizden nasil cerezlirasi sizdiririm diye ortak firma bile acmayi düsündüm Genişletmek için tıklayın... Nasıl yapıyorsun nasıl forumu birbirine katıyorsun
Simurg 😉 Özel üye 26 Eyl 2021 #9 Harika bir afiş olmuş Clint Eastwood afişlerine taş çıkarıyor eline sağlık @KaderKatibi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Eyl 2021 #10 Simurg dediki: Harika bir afiş olmuş Clint Eastwood afişlerine taş çıkarıyor eline sağlık @KaderKatibi Genişletmek için tıklayın... Afişi hazırlayan Yılmaz, aslında onun eline sağlık Benimde çok hoşuma gitti en sevdiğim kovboy film sanatçısıydı.
Simurg dediki: Harika bir afiş olmuş Clint Eastwood afişlerine taş çıkarıyor eline sağlık @KaderKatibi Genişletmek için tıklayın... Afişi hazırlayan Yılmaz, aslında onun eline sağlık Benimde çok hoşuma gitti en sevdiğim kovboy film sanatçısıydı.