yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Eyl 2021 #11 yilmaz27 dediki: ya bütün gün plan yapiyorum sizden nasil cerezlirasi sizdiririm diye ortak firma bile acmayi düsündüm Genişletmek için tıklayın... sen delisin deli komsum vallahi
yilmaz27 dediki: ya bütün gün plan yapiyorum sizden nasil cerezlirasi sizdiririm diye ortak firma bile acmayi düsündüm Genişletmek için tıklayın... sen delisin deli komsum vallahi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Eyl 2021 #13 AyLiz dediki: Bir daha ya bütün liralarımı @yilmaz27 ye bağışlayacağım Genişletmek için tıklayın... eyvallah )) tesekkür ederim yarismalarda kazanamadik bari bagis aalalim demi ya
AyLiz dediki: Bir daha ya bütün liralarımı @yilmaz27 ye bağışlayacağım Genişletmek için tıklayın... eyvallah )) tesekkür ederim yarismalarda kazanamadik bari bagis aalalim demi ya
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Eyl 2021 #14 yilmaz27 dediki: eyvallah )) tesekkür ederim yarismalarda kazanamadik bari bagis aalalim demi ya Genişletmek için tıklayın... Evet evet dur biraz biriksin bağış yapacam sana
yilmaz27 dediki: eyvallah )) tesekkür ederim yarismalarda kazanamadik bari bagis aalalim demi ya Genişletmek için tıklayın... Evet evet dur biraz biriksin bağış yapacam sana