Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Mrt 2013 #1 Bir Bakış, Bir Söz, Bir Resim... Rastladığım, bir bakış, bir söz, bir resim anlamlı herşeyi burada paylaşmayı düşünüyorum... Ordan, Burdan, Hayattan ne varsa artık ... ******** Ve bir gün, Bu dünya gül bahçesine dönecek Tüm çocuklar güldüğünde
Bir Bakış, Bir Söz, Bir Resim... Rastladığım, bir bakış, bir söz, bir resim anlamlı herşeyi burada paylaşmayı düşünüyorum... Ordan, Burdan, Hayattan ne varsa artık ... ******** Ve bir gün, Bu dünya gül bahçesine dönecek Tüm çocuklar güldüğünde
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 21 Mrt 2013 #4 ZeyNoO dediki: Bir Bakış, Bir Söz, Bir Resim... Rastladığım, bir bakış, bir söz, bir resim anlamlı herşeyi burada paylaşmayı düşünüyorum... Ordan, Burdan, Hayattan ne varsa artık ... ******** Ve bir gün, Bu dünya gül bahçesine dönecek Tüm çocuklar güldüğünde… Genişletmek için tıklayın... çok güzel bir fikir Zeynom ama bu fotoğrafla canevimden vurdun beni orda olup sarılmak vardı ona sıkı sıkı şimdi
ZeyNoO dediki: Bir Bakış, Bir Söz, Bir Resim... Rastladığım, bir bakış, bir söz, bir resim anlamlı herşeyi burada paylaşmayı düşünüyorum... Ordan, Burdan, Hayattan ne varsa artık ... ******** Ve bir gün, Bu dünya gül bahçesine dönecek Tüm çocuklar güldüğünde… Genişletmek için tıklayın... çok güzel bir fikir Zeynom ama bu fotoğrafla canevimden vurdun beni orda olup sarılmak vardı ona sıkı sıkı şimdi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Mrt 2013 #8 Her an gülümse, boşver ne düşündüğünü bilmesinler. Ve herşeye rağmen patlat bir kahkaha, bırak neden güldüğünü merak etsinler..! G.G.Marquez
Her an gülümse, boşver ne düşündüğünü bilmesinler. Ve herşeye rağmen patlat bir kahkaha, bırak neden güldüğünü merak etsinler..! G.G.Marquez