Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Mrt 2013 #21 İmparatoruna söyle, benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz! Fatih Sultan Mehmet Han
İmparatoruna söyle, benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz! Fatih Sultan Mehmet Han
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Mrt 2013 #22 İnsan sevme hissini israf etmemeli.. Kim ne kadar sevilmeye layıksa onu o kadar sevmeli…. ! Necip Fazıl Kısakürek
İnsan sevme hissini israf etmemeli.. Kim ne kadar sevilmeye layıksa onu o kadar sevmeli…. ! Necip Fazıl Kısakürek
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Mrt 2013 #24 Sadakat, bir çift göz uğruna iki cihândan vazgeçmektir. Serdar Tuncer
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Mrt 2013 #25 Dostların kalbini KIRMAKLA, Düşmanların ARZULARINA hizmet etmiş OLURSUN…!! Hz.Ali
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Mrt 2013 #26 Gerçek dostluk ve gerçek aşk, Araya mesafeler bile girse büyümeye devam eder. Sami Yusuf
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Nsn 2013 #27 Sustum. Çünkü öyle diyordu Efendimiz ( s.a.v ) Az konuşmak imandan, çok söz nifaktandır.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Mys 2013 #29 Allah ‘ım Bana ; Cehennem Ateşini Söndürecek Kadar Gözyaşı ver . . Hz. Aişe R.a