Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Arl 2015 #651 Zira sevilmekle imtihan olan bir masumdur Yusuf. Yakup sever, kuyuya düşer. Züleyha sever, zindana…
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Arl 2015 #652 Kalbinin boşluğunu, Yüce Rabbine serdi Hatice… Gündüzünü sabırsızlıkla bekleyen geceler basmıştı yüreği… Her gecenin nasıl ki bir sabahı varsa, o da o sabahı istedi Rabbinden… Çöl Deniz – Hz. Hatice / Sibel Eraslan
Kalbinin boşluğunu, Yüce Rabbine serdi Hatice… Gündüzünü sabırsızlıkla bekleyen geceler basmıştı yüreği… Her gecenin nasıl ki bir sabahı varsa, o da o sabahı istedi Rabbinden… Çöl Deniz – Hz. Hatice / Sibel Eraslan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Arl 2015 #653 Belki de “aşk!” sefaya da cefaya da eyvallah diyebilmekti. e y v a l l a h
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Ock 2016 #656 Huzura bir yol yoktur; Huzur yolun kendisidir. Kimine göre affetmek, Kimine göre okumak, Kimine göre bir gülüşte kaybolmak… -Gandhi
Huzura bir yol yoktur; Huzur yolun kendisidir. Kimine göre affetmek, Kimine göre okumak, Kimine göre bir gülüşte kaybolmak… -Gandhi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Nsn 2016 #658 Çiçekli şiirler yazmama kızıyorsunuz bayım Bilmiyorsunuz darmadağın gövdemi Çiçekli perdelerin arkasında saklıyorum Didem Madak
Çiçekli şiirler yazmama kızıyorsunuz bayım Bilmiyorsunuz darmadağın gövdemi Çiçekli perdelerin arkasında saklıyorum Didem Madak
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Nsn 2016 #659 Sudan sebeğler değil mi? Damla damla birikip boğulmaya neden olan !
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Nsn 2016 #660 Bir deli rüzgar da benim içime esse, Bunca acıyı, kederi, üzüntüyü, kalp kırıklığını alıp götürse … * Ümit Yaşar Oğuzcan
Bir deli rüzgar da benim içime esse, Bunca acıyı, kederi, üzüntüyü, kalp kırıklığını alıp götürse … * Ümit Yaşar Oğuzcan