Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #711 İnsan sevmeli: Bâzen bir insanı, Yahut bir ağacı, Ya da kanadı kırık bir kuşu.. Zaten sevmezse insan, İnsan mı olur?
İnsan sevmeli: Bâzen bir insanı, Yahut bir ağacı, Ya da kanadı kırık bir kuşu.. Zaten sevmezse insan, İnsan mı olur?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #712 Aletlerin en faydalısı kalemdir. Bir şişe mürekkep bir külçe altından hayırlıdır. - İbn-i Sina
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #713 Sözün Ağırlığını yitirip Ucuzlaştığı ortamlarda Konuşan değil Susan kazanır... (B.Gökçe)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #714 Varlığınızın kıymetini bilmeyenleri yokluğunuzla terbiye edin. Hz. Mevlana
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #715 Kendinden bile gizli sevmek ne demek? Ne kendimi bilebildim, ne gizliyi, ne sevmeyi, ne de sevdim demeyi... Serdar Tuncer
Kendinden bile gizli sevmek ne demek? Ne kendimi bilebildim, ne gizliyi, ne sevmeyi, ne de sevdim demeyi... Serdar Tuncer
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #716 İnsan bazen sessizlik isteɾ ve içindeki güɾültüleɾin buna ayak uydurmasını bekleɾ. Mehmet Deveci
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #717 "Ve her şey dönüştü işte Kahverengi bir çarşambadan Sapsarı bir cumartesiye." Edip Cansever
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #718 Bazen bir söz, bin güzel söz ederken ! Bazen bir söz bin kere kırar İnsanı..!
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #719 Dünyayı ahirete götüremeyeceğine göre, öyle bir yaşa ki, dünya seni ahirete götürsün. Şems-i Tebrizi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #720 Dünyada yaşayan yedi milyar insan seni sevse, takdir etse ve hatta sana hayran olsa neye yarar, Allah razı olmadıkça.!
Dünyada yaşayan yedi milyar insan seni sevse, takdir etse ve hatta sana hayran olsa neye yarar, Allah razı olmadıkça.!