Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Hzr 2013 #72 ”Eğer biraz aklın varsa; mutluluk için istediği şartları bulamayınca, bulduğun şartlarda mutlu olmayı bilmelisin”. ~Marquez~
”Eğer biraz aklın varsa; mutluluk için istediği şartları bulamayınca, bulduğun şartlarda mutlu olmayı bilmelisin”. ~Marquez~
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Hzr 2013 #73 ”İlk özür dileyen en cesurdur, ilk affeden en güçlü, ilk unutan en mutlu..”
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Hzr 2013 #75 Bir şeyden hoşlanmıyorsan onu değiştir! Değiştiremiyorsan ona bakış açını değiştir.! Mary Engelbreit
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Hzr 2013 #76 ”Gülüş, ruhun hiç şaşmayan aynasıdır. Yalnız çocuklar kusursuz bir gülüşle gülmesini bilirler.” Dostoyevski
”Gülüş, ruhun hiç şaşmayan aynasıdır. Yalnız çocuklar kusursuz bir gülüşle gülmesini bilirler.” Dostoyevski
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Hzr 2013 #77 “Birde insanların eline telefon değil de kitapların daha çok yakıştığını söyle onlara çocuk…” Osman Nuri Ünsal
“Birde insanların eline telefon değil de kitapların daha çok yakıştığını söyle onlara çocuk…” Osman Nuri Ünsal
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Hzr 2013 #78 ”Neye talipsen O’sun Ve, Bir şeyi elde etmek istiyorsan onu terk et! -Terk ettiğin şey mutlaka sana döner… “ İbn-i Arabi Hz.leri
”Neye talipsen O’sun Ve, Bir şeyi elde etmek istiyorsan onu terk et! -Terk ettiğin şey mutlaka sana döner… “ İbn-i Arabi Hz.leri
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Hzr 2013 #79 İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme. Allah, “Ben kırık kalplerdeyim.” buyurmadı mı ? Mevlâna
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Hzr 2013 #80 Altın olsam..; değerimi herkes bilir…! Ben basit bir “demir” olayım..; Değerimi sadece “anlayan” bilsin…! Şems-i Tebrizi
Altın olsam..; değerimi herkes bilir…! Ben basit bir “demir” olayım..; Değerimi sadece “anlayan” bilsin…! Şems-i Tebrizi