Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #812 “Her güne hayatının en güzel günü olması için şans ver.” Mark Twain
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #814 Mavi, bir renkten daha fazlası bence.. Sonu olmayan bir gökyüzü, Umut dolu bir deniz… Cemal Süreya
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #815 “Dünyada ki en sert element; Sevmekten vazgeçmiş bir kadının yüreğidir…” Frida Kahlo
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #816 Yaşımdan yorgun, yaşımdan telaşlıyım bugünlerde, Kaç yaşında oldum sahi? Saymadım, bilmiyorum… Erdem Bayazıt
Yaşımdan yorgun, yaşımdan telaşlıyım bugünlerde, Kaç yaşında oldum sahi? Saymadım, bilmiyorum… Erdem Bayazıt
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #817 Benim uzun susuşlarımda sakladığım ve damarlarımı çatlatacak kadar dışarı çıkmaya meyyal cümlelerim var…” Tarık Tufan
Benim uzun susuşlarımda sakladığım ve damarlarımı çatlatacak kadar dışarı çıkmaya meyyal cümlelerim var…” Tarık Tufan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #818 Yaz geçer derken. Sen de biliyordun sahipsiz şair, Yazınca da geçmediğini… Murathan Mungan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #819 Gerçeğin hayalden en bariz farkı; Uzağa atarsın yakına düşer Öyle günler, öyle simalar var ki; Unutmak istersin aklına düşer… Abdurrahim Karakoç
Gerçeğin hayalden en bariz farkı; Uzağa atarsın yakına düşer Öyle günler, öyle simalar var ki; Unutmak istersin aklına düşer… Abdurrahim Karakoç
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #820 Mesela bir kuş kanadı kırıldı diye ölmez Ama kanadı kırıldığı için kahrından ölür. Sana halimi başka türlü nasıl anlatabilirim bilmiyorum… Frida Kahlo
Mesela bir kuş kanadı kırıldı diye ölmez Ama kanadı kırıldığı için kahrından ölür. Sana halimi başka türlü nasıl anlatabilirim bilmiyorum… Frida Kahlo