haklısınız isim hatası yapmışım tşk düzeltildi..
tabi birde işin o boyutu var istiyoruz hep ama aldığımız hakkını verdiğimizi düşünüyormuyuz ay sonu o parayı evimize götürdüğümüzde kendim dahil düşünürüm hakediyormuyum diye bazen çünki bizler öğretmen vs değilim ama devletten aldığım için maaşı bu parada dolaylı olrak milletin yetimin parası olduğundan vebali büyüktür hesabıda
3+3 konusunda bende memur konusunda ciddi ciddi bi iyileştirme beklemiyorum açıkçası çünki şuanki hükümet olumuz bir durumda dışarıda atama bekleyenleri gösterip bi nevi tehdit yoluna başvuracaktır
aMA öğretmenlerimizi hiçbir zaman maaşlı bir işşçi sıfatında göremedim nedense onların bizim dünyamızda çok farklı bi yeri vardı 20 sene önceleri öğrencilik yaşayanlar için biz çok korkardık ))
öğretmenlerimiz 20 yıl önce ki öğretmenler gibi değiller,her meslekte çarık ve çürükler var,benim ailem de öğretmen,polis çok fazla var,aldıklarını haketmeleri lazım,zaten herkes işini hakkıyla yapsa bu kadar sıkıntı yaşanmaz ki...vergi dairelerinde ki basit bir soruya 2 saat bekletiliyor halk,keyfine oturuyor adam orda,her şeyden önce hitap etmeyi bile bilmiyor.
özgüvenli,çalışkan,güler yüzlü olmak zorundalar,yoksa bende hükümet gibi diyorum gitsinler,yerlerine bir sürü atama bekleyenler var.