KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Mys 2014 #5,063 r0se dediki: hahaha ) keşiş diyorum baska bişy bulamıyorm Genişletmek için tıklayın... İki harf değiş gözlerimi kapatır görmem eşlik
r0se dediki: hahaha ) keşiş diyorum baska bişy bulamıyorm Genişletmek için tıklayın... İki harf değiş gözlerimi kapatır görmem eşlik
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Mys 2014 #5,064 katip dediki: İki harf değiş gözlerimi kapatır görmem eşlik Genişletmek için tıklayın... Sen kaç ben arkanı kollarm görmedik duymadık bilmıyorz Şu ş den kurtulalım bnce Sinek
katip dediki: İki harf değiş gözlerimi kapatır görmem eşlik Genişletmek için tıklayın... Sen kaç ben arkanı kollarm görmedik duymadık bilmıyorz Şu ş den kurtulalım bnce Sinek
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Mys 2014 #5,065 r0se dediki: Sen kaç ben arkanı kollarm görmedik duymadık bilmıyorz Şu ş den kurtulalım bnce Sinek Genişletmek için tıklayın... Kurtulalım bayağı zorladı bizi İnmek
r0se dediki: Sen kaç ben arkanı kollarm görmedik duymadık bilmıyorz Şu ş den kurtulalım bnce Sinek Genişletmek için tıklayın... Kurtulalım bayağı zorladı bizi İnmek